PET AlzaBoxy Q1

Elysee 80552

Zobraziť katalóg
Elysee 80552
Pánske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO9543 Produktové číslo:  4005420910164

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elysee 80552

Exkluzívny model pánskych hodiniek Elysee s názvom Vintage Chrono. Svojho majiteľa zaujmú na prvý pohled nielen nádhernou modrou farbou, ale aj mnohými prepracovanými detailmi aj vysoko kvalitným spracovaním. Ich veľmi elegantné spracovanie je vhodné ako k spoločenskému obleku, tak aj na každodenné nosenie.  

Puzdro hodiniek, ktoré je vyrobené z ušľachtilej nerezovej ocele so zlatou povrchovou PVD úpravou, ukrýva spoľahlivý strojček Seiko / TMI VK67. Ten je zárukou bezchybného chodu ručičiek aj chronografu hodiniek. Modrý ciferník chráni zafírové sklíčko. Subciferníky slúži na zobrazenie chodu chronografu - stopiek. Nechýba ani dátumovka na tretej pozícii. Vodotesnosť 3 ATM je plne dostačujúci pre ochranu pred vzdušnou vlhkosťou aj za silnejšieho dažďa.

Elegantný vintage vzhled hodiniek umocňuje využitie klasicky poňatých indexov, kombinácia modrej farby ciferníku so zlatou úpravou puzdra aj ručičiek hodiniek a tiež ich doplnenie vysoko kvalitným koženým opaskom s tŕňovou sponou.   

kľúčové vlastnosti

  • Pánske analógové hodinky v športovo elegantnom dizajne
  • zafírové sklíčko
  • Automatický strojček Seiko / TMI VK67
  • Subciferníky pre zobrazenie chodu chronografu - stopiek
  • dátumovka

Luxusný vzhled aj vysoká kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou je tým najlepšie, čo si môžete dopriať. jehounikátny tvrdosť a odolnosť proti oderu je takmer legendárny. Bežnými predmety ho nepoškriabete, ani keď si to budete želať. Navyše vyniká skvelými optickými vlastnosťami - takže čas na hodinkách bude vždy dokonale viditeľný.

O eleganciu kvalitne spracovaného koženého pásika   sa nedá pochybovať. Je veľmi pohodlný, perfektne sa prispôsobí ruke svojho majiteľa a navyše ho čas nezničí - naopak dodá mu neopakovateľnú patinu. 

Hodinky Elysee dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elysee 80552 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELYSEE 80552. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elysee 80552.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií