Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Esprit ESSE91040A420

Zobraziť katalóg
Esprit ESSE91040A420
Darčeková sada šperkov – náušnice a náhrdelník, dĺžka: 42cm
Kód:  SP5045 Produktové číslo:  4891945230586 Stránky výrobcu

Esprit ESSE91040A420

Krásna súprava náušníc a náhrdelníka v darčekovom balení. Strieborné šperky vysokej rýdzosti prevedené v jemnom elegantnom štýle sú osadené priezračnými zirkónmi vybrúsenými do tvaru srdca. Náhrdelník s nastaviteľnou dĺžkou od 42 do 45 cm je opatrený praktickou karabínkou. Náušnice majú puzetový typ zapínania a svojím štýlom dokonale ladia s náhrdelníkom. Vysokokvalitné spracovanie aj dizajn dotiahnutý do posledného detailu sú zrejmé na prvý pohľad a potešia každú šarmantnú ženu s vycibreným vkusom.

Šperky, ktoré povedia viac ako 1000 slov...

  • Súprava náušníc a náhrdelníka v darčekovom balení
  • Striebro vysokej rýdzosti 925/1 000 s lesklou povrchovou úpravou
  • Osadené zirkóny brúsené do tvaru srdca
  • Náhrdelník s nastaviteľnou dĺžkou od 42 do 45 cm so zapínaním na karabínku
  • Náušnice s veľkosťou 7 × 7 mm s pozetovým zapínaním
  • Veľmi elegantný dizajn

Perfektný darček na každú príležitosť

Táto súprava je ideálnym darčekom nielen na Valentína, Vianoce či narodeniny, ale perfektne sa hodí aj ako pozornosť, ktorou dáte najavo, ako veľmi vám na svojej žene záleží.

 

Úspešná značka Esprit bola založená roku 1968 v Spojených štátoch amerických. Od tej doby získala veľa zákazníkov po celom svete a dnes už zaujíma popredné miesto medzi výrobcami hodiniek a šperkov, ktoré patria k vyhľadávaným nielen medzi ženami, ale aj mužmi. Kolekcie šperkov nesúcich štítok Esprit sú vždy vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, predovšetkým striebra, ocele a kože, a preto svojim majiteľom ponúkajú okrem originálneho dizajnu aj veľmi dlhú životnosť. Každý výrobok predstavuje dokonale prepracovaný módny doplnok, ktorý oplýva raz výrazným a inokedy elegantným dizajnom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Esprit ESSE91040A420
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRIT ESSE91040A420.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií