Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Ferrari 830265

Zobraziť katalóg
Ferrari 830265
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO8077 Produktové číslo:  830265

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrari 830265

Keď sa vysloví slovo Ferrari, každý si vybaví luxusné športové vozidlá prvotriednej kvality. Málokto však vie, že pod značkou Ferrari si môžete zaobstarať aj luxusné hodinky, ktoré sa svojou kvalitou a dizajnom autám celkom iste vyrovnajú.

Kľúčové vlastnosti

  • Oceľové puzdro
  • Silikónový remienok
  • Dátumovka
  • Unikátny dizajn

Sú jedinečné

Tieto úchvatné hodinky patria do špeciálnej edície Scuderia RedRev Chronograph, čo sa premieta v ich dizajne. Čierne oceľové puzdro s čiernou lunetou je osadené čiernym ciferníkom s vzorom karbónových vlákien. Na ňom nájdete decentný dátumovku. Ciferník je doplnený dizajnovými prvkami a ručičkami v červenej farbe a je chránený tvrdeným minerálnym sklom. Samozrejmosťou je logo Ferrari, ktoré je v mieste indexe dvanástej hodiny.

Puzdro potom dopĺňa čierny remienok zo silikónu s rovnakým dizajnom, aký má ciferník. Dohromady spolu tvoria dokonalý celok, ktorý sa vám nikdy neopozerá.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrari 830265 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrari 830265. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferrari 830265.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií