Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

FESTINA 16759/2

Zobraziť katalóg
FESTINA 16759/2
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM, rozmer púzdra: 44 mm, fukncie: dátumovka, stopky, tachymeter, luminiscenčné ručičky
Kód:  KHO10270 Produktové číslo:  8430622594502 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FESTINA 16759/2

Špičkové športové hodinky pre mužov, ktorí očakávajú viac než len dokonalý dizajn. Popri prvotriednej kvality a vysokej odolnosti ponúkajú množstvo prakticky využiteľných funkcií.Sú vybavené chronografom, stopkami s presnosťou na 1/1 sekundy, tachymetrickou stupnicou, 24 hodinovým zobrazením času a nechýba ani dátumovka na tretej pozícii.

K výrobe masívneho púzdra aj ťahu hodiniek bola využitá nerezová oceľ vysokej akosti.Hodinky preto vynikajú mimoriadnou odolnosťou proti poškriabaniu i oderu. Ciferník pokrýva minerálne hodinkové sklíčko, ktoré je vyhlásené svojimi vynikajúcimi optickými vlastnosťami. Všetky hodnoty sú tak veľmi dobre čitateľné za akýchkoľvek podmienok.

Dominantou veľkého prehledného ciferníku sú tri funkčné subciferníky pre zobrazenie 24 hodinového času a chodu chronografu - stopiek. Jednoducho pojaté indexy a ručičky sú opatrené luminiscenčnými prvky. Celý ciferník obklopuje pohyblivá luneta s tachymetrickou stupnicou.

Hodinky sú dodávané v darčekovom balení Festina. 

   

Pre mužov, ktorí chcú viac

  • Luxusné pánske hodinky v športovo elegantnom dizajne
  • Množstvo prakticky využiteľných funkcií - chronograf, stopky (1/1 sec, 30 min), tachymeter, dátumovka, 24 hodinové zobrazenie času
  • Prvotriedne použité materiály - nerezová oceľ, minerálne hodinkové sklíčko
  • Vodotesnosť 5 ATM - vhodné pre sprchovanie
  • Oceľový ťah opatrený preklápacou sponou s bočným otváraním
  • Spoľahlivý strojček Quartz JS15 s presnosťou +/- 20 sekúnd za mesiac

tachymeter

Funkcie hodiniek určená na meranie priemernej rýchlosti áut, motoriek či vlakov. Super záležitosť treba na automobilové preteky alebo do vlaku. Na štarte stlačíte stopky a po prejdení 1 km stopky zastavíte. Výslednú priemernú rýchlosť vozidla odčítate z číselníka tachymetre v mieste, kde je zastavená sekundová ručička. (Pretekárske i vlakové dráhy sú vybavené prvkami, ktoré umožňujú získať presnú informáciu o prejdenej dráhe)

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FESTINA 16759/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16759/2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FESTINA 16759/2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií