MPLA308417 - SK

FESTINA 16872/3

Zobraziť katalóg
FESTINA 16872/3
Pánske hodinky – vodoodolnosť 5ATM
Kód:  KHO7606 Produktové číslo:  8590588179141 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FESTINA 16872/3

Kvalitné hodinky na seba vždy upútajú pozornosť, a preto by mali byť doplnkom každého moderného muža. Spoločnosť Festina určite patrí medzi najkvalitnejších a najznámejších výrobcov luxusných hodiniek a jej výrobkami sa pýši rad mužov a žien na celom svete. Hodinky spoločnosti Festina sú vyrábané vždy z tých najkvalitnejších materiálov a svojou kvalitou a precíznosťou spracovania určite nadchnú každého z vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Minerálne sklíčko
  • Dátumovka
  • Quartz strojček
  • Perfektné spracovanie
  • Elegantný dizajn

Kvalita a vzhľad

Tieto elegantné hodinky sú vyrobené z kombinácie oceľového puzdra a kože. Pod minerálnym sklíčkom ukrývajú ciferník modrej farby. Časové údaje zastupujú hodinová a minútová ručička a ciferníček so sekundovkou, ktoré dopĺňa dátumovka. O riadenie všetkých analógových ukazovateľov sa stará precízny Quartzový strojček. Pripevnenie na zápästie zabezpečuje pohodlný remienok z kože. Deklarovaná laboratórna vodoodolnosť je 5 atmosfér, čo v praxi znamená, že hodinky sú vhodné pre sprchovanie a nemusíte ich dávať dole pri umývaní rúk.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FESTINA 16872/3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16872/3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FESTINA 16872/3.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií