AP+ nový vizuál Aplikace

Friedrich Lederwaren 26393-3

Zobraziť katalóg
Friedrich Lederwaren 26393-3
Kazeta na hodinky na hodinky
Kód:  KHOH024 Produktové číslo:  26393-3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Friedrich Lederwaren 26393-3 Predaj skončil

Friedrich Lederwaren 26393-3

Kazeta Friedrich Lederwaren 26393-3 bezpečně uloží až 5 kusů hodinek. Jednotlivé polštářky pro hodinky lze samostatně vyjímat pro pohodlnou manipulaci. Kazeta je vybavena zámkem a pro bezpečné uskladnění. Vnější povrch pokrývá syntetická kůže, vnitřní pak jemná velurová podšívka. Díky transparentnímu oknu jsou hodinky vidět i při zavřené kazetě.

Nemecký výrobca šperkovníc Fridrich Lederwaren je na trhu firmou svetového významu. Každá šperkovnica je vyrobená nielen zo syntetických materiálov, ale aj kvalitnej kože, a vždy vyniká úplne originálnym a luxusným dizajnom prepracovaným až do tých najmenších detailov. Úložný priestor šperkovníc je systematicky rozčlenený tak, aby ho bolo možné maximálne prakticky využiť. Okrem šikovného priestorového riešenia prekvapia šperkovnice značky Friedrich Lederwaren takisto aj nápaditým a veľakrát hravým otváraním. Z nepreberného množstva krásnych boxov na šperky si zaručene vyberie každý!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Friedrich Lederwaren 26393-3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Friedrich Lederwaren 26393-3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Friedrich Lederwaren 26393-3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií