Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Garmin Fenix ??3 Silver

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix ??3 Silver
5 1 hodnotení
Smart hodinky - Multišportové GPS hodinky, vysokocitlivý GPS/GLONASS prijímač, výškomer, barometer, kompas, teplomer, Bluetooth (smart notifikácia), farebný Chroma displej, výpočet VO2 max., Podpora Connect IQ, ANT + kompatibilita
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070c Produktové číslo:  010-01338-06 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix ??3 Silver


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

vzhled klame

Pod fasádou obyčajne vyzerajúcich hodiniek sa skrývajú Smart hodinky, ako predĺžená ruka telefónu, a nekompromisný športtester. Garmin Fenix ??3 sú vybavené citlivým GPS / GLONASS prijímačom s novou oceľovou EXO anténou okolo farebného Chroma displeja. Ten zostáva po celú dobu používania zapnutý, a aj tak vydrží napríklad v režime Smart až 6 týždňov na jedno nabitie akumulátora.


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Monitor denné aktivity

Hodinky Fénix 3 ponúka možnosť sledovania celodenných aktivít. Je možné stanoviť cieľový počet krokov na deň, sledovať prejdenú vzdialenosť + počet krokov, zobraziť spálené kalórie a to vrátane tých pasívnych. Na webovom rozhraní Garmin Connect je potom možnosť podrobného vyhodnotenia a porovnania vašich výkonov.



Vzhled a konštrukcia hodiniek

Garmin Fenix ??3 ponúka 1,2 "veľký, kruhový, farebný displej s rozlíšením 218 x 218 pixelov. Na rozdiel od iných chytrých hodiniek na trhu displej nezhasína a vyniká dokonalou čitateľnosťou na slnku. V základnej verzii sú hodinky o dvadsať gramov ľahší ako predchádzajúca generácia Fenix 2 a znateľne tenšie.

vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Tréningové funkcie

Hodinky Fenix ??3 sú jedny z najlepšie vybavených hodiniek súčasnosti a ponúka širokú škálu tréningových funkcií. Ide o rôzne nastavenia alarmov na srdcový tep, tempo behu, ryhlosti, vzdialenosť, výkon. Je možné tiež využiť predpripravené tréningové plány pre beh alebo jazdu na bicykli.

vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Plávanie a lyžovanie

Garmin Fenix ??3 je schopný vďaka vstavaným snímačom a vysokej odolnosti merať aj plavecké tréningy. V bazéne hodinky merajú odplávaniu vzdialenosť, SWOLF hodnotu, efektivitu plávania, počet záberov a rozpoznajú plavecký štýl. Pre priaznivcov zimných športov ponúka Fenix ??3 funkcie bežeckého a zjazdového lyžovania. Vďaka vstavanému barometra hodinky rozpoznajú, kedy lyžujete a kedy sa pohybujete na vleku.


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Bezdrôtová konektivita

Fenix ??3 je vybavený možnosťou pripojiť sa k šikovným mobilným telefónom Android a iOS pomocou Bluetooth. Hodinky sú potom schopné zobrazovať notifikácia telefónu. Vďaka vstavanej Wi-Fi sú hodinky schopné odoslať dáta o tréningu alebo aktualizovať softvér bez nutnosti zapínať počítač alebo mobilný telefón. Bezdrôtový štandard ANT + používaný hlavne pre pripojenie fitness príslušenstva.


kľúčové vlastnosti

  • Pokročilý športtester v štýlových hodinkách
  • Vysoko citlivý GPS / GLONASS prijímač
  • Intervalové tréningy a tréningové plány
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, ANT +
  • On-line tréningový denník Garmin Connect
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aky je rozdiel oproti tomuto modelu (okrem farebneho prevedenia): https://www.alza.sk/sport/garmin-fenix-3-sapphire-hr-gray-d4367106.htm?catid=18851049 Predpokladam ze k tomu je asi zvlast potrebne dokupit hrudny pas (hoci v popise to nie je nikde uvedene)?

Diskusia a poradňa k Garmin Fenix ??3 Silver
Príslušenstvo pre Garmin Fenix ??3 Silver Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix ??3 ezüst.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií