Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Fenix ??3 Silver

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix ??3 Silver
5 1 hodnotení
Smart hodinky - Multišportové GPS hodinky, vysokocitlivý GPS/GLONASS prijímač, výškomer, barometer, kompas, teplomer, Bluetooth (smart notifikácia), farebný Chroma displej, výpočet VO2 max., Podpora Connect IQ, ANT + kompatibilita
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070c Produktové číslo:  010-01338-06 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix ??3 Silver


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

vzhled klame

Pod fasádou obyčajne vyzerajúcich hodiniek sa skrývajú Smart hodinky, ako predĺžená ruka telefónu, a nekompromisný športtester. Garmin Fenix ??3 sú vybavené citlivým GPS / GLONASS prijímačom s novou oceľovou EXO anténou okolo farebného Chroma displeja. Ten zostáva po celú dobu používania zapnutý, a aj tak vydrží napríklad v režime Smart až 6 týždňov na jedno nabitie akumulátora.


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Monitor denné aktivity

Hodinky Fénix 3 ponúka možnosť sledovania celodenných aktivít. Je možné stanoviť cieľový počet krokov na deň, sledovať prejdenú vzdialenosť + počet krokov, zobraziť spálené kalórie a to vrátane tých pasívnych. Na webovom rozhraní Garmin Connect je potom možnosť podrobného vyhodnotenia a porovnania vašich výkonov.



Vzhled a konštrukcia hodiniek

Garmin Fenix ??3 ponúka 1,2 "veľký, kruhový, farebný displej s rozlíšením 218 x 218 pixelov. Na rozdiel od iných chytrých hodiniek na trhu displej nezhasína a vyniká dokonalou čitateľnosťou na slnku. V základnej verzii sú hodinky o dvadsať gramov ľahší ako predchádzajúca generácia Fenix 2 a znateľne tenšie.

vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Tréningové funkcie

Hodinky Fenix ??3 sú jedny z najlepšie vybavených hodiniek súčasnosti a ponúka širokú škálu tréningových funkcií. Ide o rôzne nastavenia alarmov na srdcový tep, tempo behu, ryhlosti, vzdialenosť, výkon. Je možné tiež využiť predpripravené tréningové plány pre beh alebo jazdu na bicykli.

vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Plávanie a lyžovanie

Garmin Fenix ??3 je schopný vďaka vstavaným snímačom a vysokej odolnosti merať aj plavecké tréningy. V bazéne hodinky merajú odplávaniu vzdialenosť, SWOLF hodnotu, efektivitu plávania, počet záberov a rozpoznajú plavecký štýl. Pre priaznivcov zimných športov ponúka Fenix ??3 funkcie bežeckého a zjazdového lyžovania. Vďaka vstavanému barometra hodinky rozpoznajú, kedy lyžujete a kedy sa pohybujete na vleku.


vypnuté
Garmin Fenix 3 Silver

Bezdrôtová konektivita

Fenix ??3 je vybavený možnosťou pripojiť sa k šikovným mobilným telefónom Android a iOS pomocou Bluetooth. Hodinky sú potom schopné zobrazovať notifikácia telefónu. Vďaka vstavanej Wi-Fi sú hodinky schopné odoslať dáta o tréningu alebo aktualizovať softvér bez nutnosti zapínať počítač alebo mobilný telefón. Bezdrôtový štandard ANT + používaný hlavne pre pripojenie fitness príslušenstva.


kľúčové vlastnosti

  • Pokročilý športtester v štýlových hodinkách
  • Vysoko citlivý GPS / GLONASS prijímač
  • Intervalové tréningy a tréningové plány
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, ANT +
  • On-line tréningový denník Garmin Connect
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aky je rozdiel oproti tomuto modelu (okrem farebneho prevedenia): https://www.alza.sk/sport/garmin-fenix-3-sapphire-hr-gray-d4367106.htm?catid=18851049 Predpokladam ze k tomu je asi zvlast potrebne dokupit hrudny pas (hoci v popise to nie je nikde uvedene)?

Diskusia a poradňa k Garmin Fenix ??3 Silver
Príslušenstvo pre Garmin Fenix ??3 Silver Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix ??3 ezüst.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií