Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml

Zobraziť katalóg
GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml
4,8 21 hodnotení
Parfumovaná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa vodná, vonná zložka bergamot a kadidlo, pôvod talianske, objem 75 ml - 103,87 €/100 ml
77,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KPPF201c Produktové číslo:  3614270157639 Stránky výrobcu
GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml 77,90 € Momentálne nedostupné

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP
Giorgio Armani

Pánska parfumovaná voda Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EdP pre vás pripravila výbuch vulkánu spojený so slanou vodou hlbokého oceánu. GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP je sofistikovaná silne maskulínna vôňa, v ktorej rozbúrené more rozbíja svoje vlny o tvrdú skalu. Vôňa stredomorského pobrežia vás zahalí do intenzívnej minerálnej sviežosti.

Základné informácie

Typ vône:

Aromatická, vodná

Určenie:

Pánska

Vonné zložky:

Bergamot, Kadidlo, Pačuli

Zloženie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP

Parfumy

Hlava

Morské tóny, bergamot

Parfumy

Srdce

Rozmarín, šalvia

Parfumy

Telo

Kadidlo, pačuli

Vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP

Nevšedná mužská vôňa s aromatickou prímesou drevitých a citrónových tónov. Takto môže znieť charakteristika parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP. Zásadná je tu aj vôňa vody, mora, vodných kvetov i ovocia. Mužskú líniu podčiarkuje bergamot, kadidlo a pačuli. GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP využijete na bežné denné používanie aj príležitostné večierky. Pánska parfumovaná voda GIORGIO ARMANI v sebe nezaprie energický taliansky pôvod.

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP

Parfémovaná voda GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP je ideálna pre mužov

Originálne je táto parfumovaná voda z Talianska

Vyznačuje sa aromatickou vodnou vôňou

Pánska parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP je vhodná na každodenné používanie aj občasné večierky

Obľúbili si ju odvážni a dobrodružní muži

Balenie s objemom 75 ml

Popis vône GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP

Pri prvom nádychu pánskej parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP vás zahalí vôňa sladkastého bergamotu a morských akordov, ktoré zdôrazňujú mužnú silu. Neskôr sa v srdci rozlejú byliny rozmarín a šalvia. Záver dotvára výrazná kombinácia pačuli a kadidla, tie s vami zostanú po zvyšok dňa.

Na aké príležitosti je vôňa GIORGIO ARMANI vhodná

Pánska parfémovaná voda GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP je typická svojou aromatickou vôňou s vodnými prvkami. Je vhodná pre odvážnych mužov, ktorí sa nezľaknú žiadneho dobrodružstva. Či už vyjdete do všedného dňa, alebo na slávnostný večierok vôňa GIORGIO ARMANI vás nikdy nesklame.

Giorgio Armani

Ak máte radi taliansky štýl a luxusné overené značky, GIORGIO ARMANI bude pre vás to pravé. Značka GIORGIO ARMANI si svoje prvotriedne hodnotenie získala luxusnou kozmetikou, ikonickými parfumami, módou aj módnymi doplnkami, skvostnými šperkami a hodinkami. Svoj príbeh značka GIORGIO ARMANI píše už od roku 1975, keď bola založená módnym návrhárom rovnakého mena. GIORGIO ARMANI patrí k najúspešnejším talianskym módnym návrhárom všetkých čias. Jeho kolekcia sa pýši nadčasovosťou a vkusom. Každá žne vždy celosvetový úspech. Fascinujúca móda si žiada doplniť o neodolateľné vône a parfumovanú kozmetiku, ktorá je určená mužom aj ženám. Získajte štýl, jedinečnosť i sebavedomie s výrobkami GIORGIO ARMANI.

Kategórie GIORGIO ARMANI

Darčekové súpravy GIORGIO ARMANI

Darčekové súpravy

Beauty GIORGIO ARMANI

Beauty

Vône a parfumy GIORGIO ARMANI

Parfumy

Kosmetika pre mužov GIORGIO ARMANI

Pre mužov

Starostlivosť o telo GIORGIO ARMANI

Telová kozmetika

Zloženie

ALKOHOL, PARFUM / Fragrance, AQUA / WATER, LINALOOL, LIMONENE, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, BENZYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BHT, BENZYLALKOHOL, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, Cinnamyl ALKOHOL, CI 60730 / EXT. VIOLET 2. Za zloženie výrobku zodpovedá výrobcu. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Aromatická Hotovo!
Vonné zložky
Bergamot, Kadidlo Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Aromatická Hotovo!
Vonné zložky
Bergamot, Kadidlo Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je parfem Giorgo Armani Acqua Digio Profumo original na vasej stranke?

Dobrý den, prosím, protože ceny pánských vůní jsou na Alze až podezřelé nízké, mohl bych se zeptat na jejich původ? Nemyslím tím nutně, že by to byly padělky, ale třeba parfémy, které jsou různě přeprodáváné (z trhů jako je Asie atd.) bývají špatně skladované a ztrácejí kvalitu. K tomu, že (min. některé) zboží nepochází od oficiálních distributorů mě vede také to, že Chanel všem svým odběratelům zakazuje prodávat zboží online, ale na Alze jsem vůně Chanel našel.

Diskusia a poradňa k GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml
Príslušenstvo pre GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profumo EdP 75 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií