PET AD homeoffice

Guess CG621606 Black

Zobraziť katalóg
Guess CG621606 Black
Dámska kabelka o rozmere: 32 × 26 × 17 cm
Kód:  KPHB944 Produktové číslo:  CG621606 Black Stránky výrobcu
Guess CG621606 Black Predaj skončil

Guess CG621606 Black

Vysoko módna kabelka Guess s dvoma ušami dokonale ozvláštnia akýkoľvek outfit a dodá mu nádych elegancie, luxusu a vycibreného štýlu. Táto luxusná dámska kabelka vyniká sofistikovaným dizajnom v elegantnej čiernej farbe so štýlovým zvieracím vzorom. Zaujme ojedinelým prevedením, praktickým magnetickým uzatváraním a unikátnymi kovovými detailmi. Kabelku môžete nosiť vďaka koženkovému uchu v ruke a na predlaktí.

kľúčové vlastnosti

  • Dámska kabelka v elegantnej čiernej farbe
  • Zaujme módnym zvieracím vzorom
  • Možno nosiť v ruke a na predlaktí
  • Unikátny kovové detaily
  • Materiál: koženka
  • Rozmery: 3 2 × 26 × 17 cm

Ojedinelé prevedenie s dôrazom na detail

Samozrejmosťou je ozdobné logo značky Guess a kvalitné vzorovaná podšívka. Kabelka je navyše veľmi priestranná, preto do nej ľahko uložíte všetko potrebné. Využiť môžete jednu menšiu vonkajšie vrecko na zips a niekoľko praktických vnútorných vreciek a väčší vnútorný priehradku. Kabelku môžete nosiť do mesta i do práce a všetko dôležité budete mať neustále pri ruke. Vďaka nadčasovému prevedenie možno kabelku kombinovať takmer k akémukoľvek elegantnému outfitu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess CG621606 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guess CG621606 Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií