AD homeoffice PET

Guess EU642223 Tan Multi

Zobraziť katalóg
Guess EU642223 Tan Multi
Dámska kabelka obojstranná o rozmere: 48 × 28 × 13 cm
Kód:  KPHB937 Produktové číslo:  EU642223 Tan Multi Stránky výrobcu
Guess EU642223 Tan Multi Predaj skončil

Guess EU642223 Tan Multi

Luxusná dámska kabelka značky Guess v originálnom prevedením 3v1 je elegantným a zároveň praktickým doplnkom, ktorý ozvláštni akýkoľvek outfit. Veľká štýlová kabelka s dvoma ramennými uchami, tzv. shopper bag, vyniká unikátnym obojstranným prevedením v dvoch farebných variantoch. Z jednej strany je vyvedená v elegantnej bielej farbe. Kabelku možno kedykoľvek obrátiť rubom nahor, v tejto podobe zaujme kontrastným bielo-hnedým prevedením. Na oboch stranách je ozdobená originálnym logom Guess v zlatej farbe. Získate tak dve kabelky v jednom v nadčasovom dizajne. Vďaka väčšiemu rozmeru ju využijete na nákupy, do práce, školy a budete mať všetko potrebné stále pri sebe.

kľúčové vlastnosti

  • Osobité prevedenie 3v1
  • Štýlový obojstranný dizajn v dvoch farebných variantoch (bielej a hnedej)
  • Materiál: 100% PVC
  • Rozmery: 48 × 28 × 13 cm
  • Dve dlhšie ramenné ucha, pri vnútornej kabelky jeden ramenný popruh

Elegantná vnútorné kabelka

Samozrejmosťou je aj špeciálne vnútorné kabelka menších rozmerov. Túto kabelku možno nosiť aj samostatne. Vyvedená je tiež v bielej farbe s logom a disponuje dlhším ramenným popruhom. Tento univerzálny kúsok by rozhodne nemal chýbať v šatníku žiadnej modernej ženy. Je len na vás, ktorú z troch variantov si vyberiete.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess EU642223 Tan Multi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guess EU642223 Tan Multi.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií