PET AD homeoffice

Guess UBN12912

Zobraziť katalóg
Guess UBN12912
Náhrdelník materiál: bižutérny kov, kameň: swarovského kryštál, dĺžka 43 cm
Kód:  SP2468 Produktové číslo:  091661379550 Stránky výrobcu

Guess UBN12912

Značka Guess je v dnešnej dobe symbol luxusu, elegantného oblečenia, doplnkov a v neposlednom rade exkluzívnych šperkov. Od svojho založenia v roku 1981 sa stala jednou z najznámejších módnych značiek sveta. Spoločnosť je predovšetkým známa vďaka svojmu inovatívnemu módnemu štýlu a provokujúcimi reklamnými kampaňami, v ktorých zviditeľnila do tej doby veľa neznámych modeliek, ako sú napríklad Claudia Schiffer či Eva Herzigová.

Guess UBN12912 je nádherným doplnkom, ktorý sa bude náramne vynímať ako na krku mladého dievčaťa, tak aj dospelej ženy. Je vyrobený z kvalitného bižutérneho kovu, čo je predovšetkým zliatina medi a zinku, ktorá je následne povrchovo upravená ďalšími kovmi. Navyše neobsahuje nikel a vyniká takmer nulovou alergickou reakciou aj u citlivých jedincov.

Náhrdelník si zamilujete na prvý pohľad. Jeho kúzlo tkvie v jednoduchosti, ale napriek tomu aj v úplne jedinečnom luxusnom dizajne. Je tvorený príveskom v tvare kľúča osadený trblietavými Swarovského kryštálmi so vsadeným nápisom Guess, ktorý je zavesený na retiazke s dĺžkou 43 cm. Šperky Guess sú ideálnym darčekom na každú príležitosť a určite urobia ohromnú radosť obdarovanej!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guess UBN12912
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess UBN12912.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií