Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

guess UBN21564

Zobraziť katalóg
guess UBN21564
Náhrdelník pre ženy, materiál: obecný kov, dĺžka: 40 + 5 cm, prívesok: 1x1 cm
Kód:  SP4921 Stránky výrobcu

guess UBN21564

Hledáte štýlový klenot, ktorý zaujme na prvý pohled? Náhrdelník Guess premení svojím luxusným dizajnom váš každodenný outfit v nevšedný a elegantný model. Je vyrobený z kovu a povrchovými úpravami obohatený o zlatú farbu a vysoký lesk. Zdobí ho originálny prívesok v tvare srdca, ktorý mu dodáva šmrnc a eleganciu. Noblesné vzhled náhrdelníka dokonale vynikne na dekolte každej ženy a navyše sa stane skvelou vizitkou jej vycibreného vkusu. Maximálna dĺžka šperku je 45 cm.

Prečo si vybrať náhrdelník Guess?

  • Elegantný dizajn vhodný pre slávnostné i každodenné nosenie
  • Zlatý odtieň doplnený oslnivým leskom
  • Prívesok v tvare srdca pre oživenie dizajnu
  • Nízka hmotnosť pre pohodlné nosenie
  • Ideálny darček pre milovanú ženu

luxusný dizajn

Náhrdelník Guess si získa srdce ženy svojím prepychovým dizajnom. Jednoduchý retiazka zlatej farby ozdobený nápaditým príveskom v tvare srdca pôsobí nadmieru elegantne a noblesne. Hodí sa tak nielen pre každodenné nosenie, ale celkom iste vkusne doplní outfit aj pri slávnostnejších príležitostiach. Nič ženu nepoteší viac než luxusné klenot, a preto je náhrdelník Guess ideálnym riešením v prípade, že hledáte darček pre svoju drahú polovičku alebo napríklad skvelú kamarátku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre guess UBN21564
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess UBN21564.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií