P&G MS v hokeji_CZ

Helmer LK 702 žlté

Zobraziť katalóg
Helmer LK 702 žlté
3,0 3 hodnotení
Detské hodinky s GPS lokátorom, s možnosťou volania, slúžia na kontrolu pohybu vašich detí
28,19 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  HLM015e Produktové číslo:  8595568486226

Helmer LK 702 žlté

Helmer LK 702 žlté je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Detské hodinky Helmer v sebe spájajú niekoľko praktických a pre rodičov neoceniteľných funkcií - okrem merania času umožňujú lokalizovať pohyb detí a zároveň v prípade potreby fungujú ako telefón. Prístroj využíva signál GSM/ GPRS sietí a GPS satelitov, vďaka čomu umožňuje sledovanie a lokalizáciu vašich detí s určením presnej polohy pomocou GPS. Zariadenie následne odosiela presné súradnice do vami nastavenej mobilnej aplikácie. Presnosť lokalizácie hodiniek je do 5 metrov.

vypnuté
Helmer LK 702
 

Funkcia fotoprint vám na mape vykreslí trasu pohybu hodiniek za vybraný časový úsek. Veľmi praktická je funkcia Geofence - nastavíte priestor, v ktorom sa hodinky môžu pohybovať a ak sa hodinky dostanú mimo vymedzený priestor, automaticky odošlú správu. Hodinky disponujú senzorom na zadnej strane, ktorý vám odošle varovnú správu v prípade, že sú hodinky z ruky dané dole.

Praktické funkcie

  • Lokalizácia hodiniek s presnosťou 5 m
  • Mapa trasy hodiniek
  • Aplikácia pre Android aj IOS
  • Varovanie odobrania hodiniek
  • Nastavenie priestoru na pohyb
  • Vzdialený odposluch
  • SOS volanie z hodiniek
  • Volanie na hodinky
  • Telefónny zoznam v hodinkách
  • Intercom - nahranie hlasovej správy
  • GSM frekvencie: 850/900/1800/1900
vypnuté
Helmer
 

Jednoduché ovládanie

Hodinky v sebe majú SIM kartu, zasunutú pod vodoodolnou krytkou. Na ich úplnú funkčnosť je odporúčané použiť SIM kartu s dátovým tarifom. Maximálna spotreba dát je stanovená na 30 MB za mesiac. Hodinky možno ovládať na diaľku pomocou už spomínanej mobilnej aplikácie, ktorá je dostupná vo verzii pre Android aj IOS. Tiež je možné využiť príkazy cez SMS. Dobíja sa pomocou USB kábla, batéria vydrží v pohotovostnom režime až 100 hodín prevádzky.

Telefonovanie

Na hodinkách môžete nastaviť dve telefónne čísla, na ktoré sa dá pomocou hodiniek rýchlo dovolať.Navyše hodinky umožnia prijať hovor až z 10 prednastavených telefónnych čísel a tiež ponúkajú možnosť vzdialeného odpočúvania zvukov v ich okolí. Hodinky umožňujú tiež nahranie hlasovej správy v dĺžke 15 sekúnd alebo prijímania SMS. Vďaka hodinkám Helmer budete mať dokonalý prehľad o pohybe vašich detí a ušetríte si tak obavy v dnešnej nie celkom bezpečnej dobe.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
98,04 h (4,08 d) Hotovo!
Farba puzdra
oranžová Hotovo!
Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!
Určenie
Detské Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
oranžová Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
98,04 h (4,08 d) Hotovo!

Určenie

Určenie
Detské Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,jake jazyki podporuji,jestli treba rustinu? dekuji za odpoved.

Dobry den, maji hodinky rychle samostatne tlacitko pro SOS? Na fotografiich nejde videt.

Dobrý den, při zanesení ID hodinek do aplikace, mi hodinky hlásí, že jsou již registrované a nemůžu je přidat ke svému účtu. Koupil jsem již použité. Prosím o odpověď jak přihlásit hodinky ke svému účtu. Děkuji

Dobry den, poradite prosim, jak zjistit ID hodinek ? Ditko strhlo hned po Vanocich, a nejak se mi nedari zjistit ID hodinek pres sms, ktera je uvedena v navodu - tzn. ,, lze jej zjistit i zaslanim SMS ve tvaru : pw,123456,tskrizek ( nemohu najit na klavesnici :) ... ) na sim kartu v hodinkach ...

Dobrý den, jaký datový tarif potřebují tyto hodinky? Respektive kolik dat potřebuji měsíčně.

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou. Uvedený lokátor funguje len čechách,nerozumiem čo je česká lokalizácia

Príslušenstvo pre Helmer LK 702 žlté
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií