Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

IMMAX SW3 čierne

Zobraziť katalóg
IMMAX SW3 čierne
Smart hodinky dotykový displej 1.33" LCD, procesor MTK6580, 512MB RAM, interná pamäť 4GB, nano USB, Android 5.1, česká lokalizácia
Kód:  IMM003 Produktové číslo:  09004 Stránky výrobcu

IMMAX SW3 čierne

Inteligentné hodinky vo veľmi elegantnom prevedení, ktoré vďaka silikónovému remienku držia pohodlne na ruke. Využijete ich nielen pri športových či turistických aktivitách, ale aj pri každodennom zariaďovaní bežných vecí vďaka telefónu v hodinkách. Je tu slot na SIM kartu a jednoducho môžete odpovedať na SMS správy, e-maily a tiež na volanie vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktoru. Hodinky si navyše môžete viac prispôsobiť sami sebe - možno meniť štýl číselníka, ikon či vzhľad menu.

Kľúčové vlastnosti

  • veľmi elegantný vzhľad
  • telefón v hodinkách - slot na SIM kartu a zabudovaný mikrofón aj reproduktor
  • vhodné pre športové aktivity - meranie kalórií, tepu, krokov a pohybu
  • GPS navigácia
  • fotoaparát 3 Mpx
  • operačný systém: Android 5.1

Hodinky pre široké využitie

S týmito hodinkami sa môžete vďaka ponúkaným funkciám venovať športovým aj iným aktivitám. Fungujú ako krokomer, merajú pohyb, tepovú frekvenciu a kalórie. Majú tiež zabudovanú GPS navigáciu a G-senzor. So vstavanou kamerou navyše môžete snímať videá a fotky. Pamäť v hodinkách môžete rozšíriť o pamäťové karty typu Micro SDHC až do kapacity 32 GB.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
65 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
65 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť ako nastavim screen on raising čas? Nieje rovnaký ako normálny čas a nejde mi to nastaviť.. dakujem

Dobrý deň,sú tieto hodinky schopné spolupracovať s aplikáciou Locus map pro? Ďakujem

Dobrý den, mají monitor spánku. Děkuji

Dobrý den, jak velká je paměť, u Vás uvádíte 8GB, jinde třeba Okay 4GB, četl jsem návod kde je též uvedeno 4GB, můžete tuto informaci zjistit, je docela důležitá kvůli možnosti vložit SD kartu. Děkuji

Dobrý večer. Dostal jsem tyto hodinky. Spárované přes bluetooth je mám.Kontakty se převedly,ale volaní,sms a připojení nejdou?Musím mít v hodinkch sim nebo by to po spárováni mělo fungovat? Děkuji

Dobrý den, mají hodinky české menu?

Dobrý den, lze hodinky připojit k duálnímu telefonu na obě SIM?

Dobrý den, ve Vaší jedné z odpovědí uvádíte, že u těchto hodinek nelze vytáčet tel. číslo. Můžu se tedy zeptat, proč těchto hodinek se píše, že umějí fungovat jako samostatný telefon, jelikož mají slot na SIM kartu. Jaká je tedy prosím skutečnost? Dále píšete, že tyto hodinky mají 5GB foťák, ale jinde se píše, že mají 3GB foťák. Prosím o odpovědi na mé dva dotazy. Předem děkuji.

Dobrý den, je možné v hodinkách vytáčet hovory?

Dokážu hodinky zobrazovať fotografie prostredníctvom Bluetooth z telefónu ? Dalej by ma zaujímalo či sa dá na hodinkách ovládať telefón tj. aplikácie + otváranie súborov ktoré sú v mobile ale zobrazili by sa v hodinkách .

12
Diskusia a poradňa k IMMAX SW3 čierne
Príslušenstvo pre IMMAX SW3 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW3 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW3 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW3 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMMAX SW3 fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií