Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IMMAX SW4 černé

Zobraziť katalóg
IMMAX SW4 černé
2,1 11 hodnotení
Smart hodinky dotykový displej 1.22" LCD, procesor MTK6261D, 32MB RAM, interná pamäť 32MB, nano SIM, GPS, Bluetooth, microUSB, Android/iOS, česká lokalizácia
Kód:  IMM004 Produktové číslo:  09005

IMMAX SW4 černé

Elegantné inteligentné hodinky IMAX zaujmú predovšetkým svojimi fitness funkciami a vzdialeným ovládaním vášho smartphonu pomocou bezdrôtovej technológie bluetooth. Disponujú krokomerom alebo meraním spálených kalórií. Je s nimi možné spravovať multimediálne dáta a súbory vo vašom telefóne a trebárs aj ovládať jeho fotoaparát. Samozrejmosťou je zobrazovanie notifikácií z telefónu (hovory, sms aj správy zo sociálnych sietí) vizuálnym i akustickým signálom.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek IMMAX SW4

  • Prepojenie so smartphonom
  • Prehľadný dotykový displej
  • Slot pre pamäťovú kartu a nano SIM
  • Spravovanie hudby v telefóne a ďalšie ovládanie
  • Diaľkové ovládanie fotoaparátu smartphonu
  • Zabudovaný mikrofón a reproduktor
  • Dlhá pohotovostná výdrž
  • Kompatibilita s Androidom aj iOS

Na prepojenie s telefónom si rýchlo zvyknete

Na prvý pohľad zaujmú inteligentné hodinky IMAX elegantným dotykovým 1,22" displejom. O plynulý chod sa stará procesor MediaTek MT6261D s 32 MB operačnou pamäťou. Ďalších 32 MB je základná interná pamäť, ktorá je určená pre ukladanie dát. Túto kapacitu je možné navýšiť pridaním MicroSD karty (max. 32 GB). Hodinky ďalej disponujú slotom pre Nano SIM kartu, mikrofónom a reproduktorom - je tak možné ich používať aj ako samostatný telefón.

Využite aj fitness funkcie

Ďalšie využitie ponúkajú inteligentné hodinky IMAX vďaka svojim predinštalovaným fitness funkciám. Využite napríklad krokomer alebo výpočet spálených kalórií k lepšiemu sledovaniu svojej fyzickej kondície.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Max. výdrž batérie
60 h (2,5 d) Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
17,5 g Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
17,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
60 h (2,5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
50 h (2,08 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné do hodinek stahnout popřípadě jak , nějaké motivy a vzhledy ciferníků ,ten co máte na fotce produktu jsem v hodinkách nenašel , místo toho tam jsou tři nic moc ručičkové , děkuji

Jde někomu ovládat foťák k telefonu jak tady píšou že to umí?

Dobrý den, instalace aplikace android - vůbec není možné postupovat podle přiloženého návodu neboť menu v hodinkách tomuto návodu neodpovídá. Jak nahrát aplikaci android do hodinek?

Dobrý den, chci se zeptat jak fungují v propojení s ios jestli fungují všechny funkce.U jiných hodinek jde vše ale nejde přijímání sms a upozornění z facebooku atd.. a ještě by mě zajímalo jak jsou na tom v kontaktu s vodou... díky

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda je možné příjmat zprávy a hovory a také na ně pomocí hodinek odpovídat. Předem děkuji.

Dobrý deň, sú tieto hodinky plne kompatibilné s smartphone Xiaomi Mi MIX 2 (Android 7.1.1, MIUI 9)? Obsahujú hodinky aplikáciu pre zistenie počasia (prípadne, dá sa doinštalovať)?

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám iPhone 6s iOS 11.2.6 mám hodinky propojené s hodinkami přes Bluetooth jde už par funkci ale pořad to chce aplikaci bt notifier hledal jsem a stahoval ale žádná nevyhovuje v hodinkách je QR code ten jsem taky použil vyjela mi na internetu aplikace ale nejde stáhnout do mého iOS takže bych se chtěl zeptat ne nějakou aplikaci do mého telefonu abych už konečně mohl začít tyto hodinky používat ? Dekuju za rychle a především pravdivé odpovědi

Dobrý den. Vše je v pořádku. Jen mi nedorazila faktura a návod na použití. Prosím o zaslání!

Dobrý den. Můžete mi poradit jak vložit sim kartu do hodinek. Nákres vedle slotu není jasný. Výřez sim karty má být vpravo dole nebo vlevo nahoře když se dívám na slot sim a mám ho vpravo? Vlevo je SD slot. Děkuji.

Mňa by zaujímalo ako importovať na SD kartu obrázky, mám ich tam vo formáte v jpg, png a píše mi NO Files ......

123...
Diskusia a poradňa k IMMAX SW4 černé
Príslušenstvo pre IMMAX SW4 černé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW4 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW4 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW4 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMMAX SW4 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií