Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Jet Set J4283R-267

Zobraziť katalóg
Jet Set J4283R-267
Unisex hodinky vodozdornosť 10 ATM
Kód:  KHO5087

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jet Set J4283R-267 Predaj skončil

Jet Set J4283R-267

Luxusné analógové hodinky Jet Set Cuneo budú krásnou ozdobou vašej ruky! Veľmi obľúbená švédska značka Jet Set je zameraná na hodinky predstavujúce prepych, eleganciu aj pohodu. Tieto hodinky potešia dámy aj pánov - hodia sa do práce, do spoločnosti aj na nočnú zábavu.

Puzdro vyrobené z ocele a plastu zveľaďuje elegantná čierna farba doplnená trblietavými syntetickými zirkónmi. Okrúhly ciferník je chránený kvalitným minerálnym sklíčkom proti poškriabaniu. Luminiscenčný povlak ručičiek po nasvetlení umožňuje takmer 6 hodín sledovať čas aj v tme. Všetko potom doplňuje silikónový remienok. Hodinky zobrazujú čas, dátum, deň v týždni a disponujú stopkami. Ich vodozdornosť potom výrobca deklaruje hodnotou 10 ATM.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Remienok

Materiál remienka
Silikón Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jet Set J4283R-267. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jet Set J4283R-267.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií