Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JUNKERS 6874-2

Zobraziť katalóg
JUNKERS 6874-2
Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 42 mm, vodotesnosť 100 m (10 atm), sklíčko: minerálne
Kód:  KHO11054 Produktové číslo:  4041338687422 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JUNKERS 6874-2

Luxusné pánske hodinky JUNKERS 6874-2 Tante Ju strieborno-čiernej farby potešia všetkých milovníkov leteckých hodiniek. Vynikajú moderným originálnym dizajnom, kvalitným spracovaním a širokou škálou skvelých funkcií.Na prvý pohľad vás upúta okrúhly ciferník antracitovej farby s tromi multifunkčnými ciferníčkami, červenými detailmi a luminiscenčnými ručičkami a indexmi, ktorý je zasadený do masívneho strieborného puzdra z antikorovej ocele.Proti poškriabaniu ho chráni veľmi tvrdé a odolné minerálne sklíčko. Atraktívny vzhľad hodiniek završuje robustný kožený remienok čiernej farby s dierovaním a nápadnými červenými švami.

Hlavné prednosti pánskych hodiniek JUNKERS 6874-2

  • Moderný dizajn strieborno-čiernej farby
  • Kvalitné použité materiály - puzdro z antikorovej ocele a remienok z kože
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Vodoodolnosť 10 ATM
  • Spoľahlivý strojček značky Miyota
  • Rad praktických funkcií – dátum, chronograf a luminiscenčné prvky

Veľa skvelých funkcií

Analógové hodinky sa môžu pochváliť vodoodolnosťou 10 ATM, vďaka ktorej si ich nemusíte dávať dole ani počas sprchovania alebo plávania. Ďalšou vymoženosťou je funkcia zobrazenia aktuálneho dátumu, sekundová ručička či chronograf pre presné odmeriavanie kratších časových intervalov. Pohon hodiniek je zabezpečovaný precíznym a spoľahlivým strojčekom značky Miyota a batériami. 

Hodinky JUNKERS 6874-2 Tante Ju sa vďaka svojmu štýlovému vzhľadu a elegantnej kombinácii striebornej, antracitovej a čiernej farby stanú luxusným doplnkom každého moderného muža. Na vašom zápästí sa budú nádherne vynímať a dokonale podčiarknu vašu osobnosť. Hodia sa ako pre obchodné rokovania, tak aj pre spoločenské akcie s priateľmi. Dostanete ich v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Doplňujúce informácie:

Šírka remienka:
22 mm

Hrúbka puzdra:
12 mm

Šírka puzdra:
42 mm

 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Priemer ciferníka
42 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Farba ciferníka
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JUNKERS 6874-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JUNKERS 6874-2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Junkers 6874-2.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií