Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Kryštál ab / fialová náramok vyrobený s kryštálmi Swarovski ® 33082.2

Zobraziť katalóg
Kryštál ab / fialová náramok vyrobený s kryštálmi Swarovski ® 33082.2
Dĺžka 18,5 cm, Farba: kryštál ab / fialová, Materiál: alcantara, Váha: 6,0 g
Kód:  SP5331 Produktové číslo:  8590962331943 Stránky výrobcu
Kryštál ab / fialová náramok vyrobený s kryštálmi Swarovski ® 33082.2 Predaj skončil

Kryštál ab / fialová náramok vyrobený s kryštálmi Swarovski ® 33082.2

Náramok je očarujúce šperk, ktorý zatúži mať každá žena! Široký fialový náramok je zložený z pásikov, ktoré sú vysadené maličkými trblietavými kryštály. Je vyrobený z alcantary - špeciálneho mäkkého materiálu, ktorý vyniká svojou krásou aj funkčnosťou. Náramok sa príjemne nosí, netlačí a nebráni vo voľnom pohybe rúk. Zapínanie je vyriešené na patent. Náramok ocenia najmä dievčatá a mladé ženy, ktoré sú rady originálne a elegantné. Doprajte si nádherný náramok, ktorý vašu ruku rozžiari!

Alcantara je mäkký a pohodlný materiál, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Je ľahký, pevný a veľmi trvanlivý. Neobsahuje žiadne škodlivé látky a má elegantný a sofistikovaný vzhled. Zaujímavý vzhled a pevnosť z neho robia materiál, ktorý je nielen krásny, ale aj praktický. Náramok z neho vyrobený vám bude dlho dobre slúžiť.Elegantný šperk pochádza z populárnej kolekcie Elements kryštálov od návrhára Swarovski. Týmito kryštály je osadené všetkých šesť prúžkov náramku.Noste trblietavú krásu, ktorá rozjasní každý váš deň!

materiál:
Alcantara

osadené:
Krystal Swarovski Elements

Dĺžka:
18,5 cm

váha:
6 g

kryštály Swarovski

Kryštály Swarovski obsahujú 32% oxidu olovnatého. Tento prídavný materiál zaisťuje zvýšenú tvrdosť, čistotu a žiarivosť. Okrem toho sú kamene ošetrené špeciálnou chemickou úpravou, vďaka ktorej je zosilnený ich lesk i mimo umelé prostredie nasvietených vitrín. Buďte štýlové, buďte decentné. Vyberte si náušnice Swarovski Elements Krystal- krištáľové náušnice v oslnivom prevedení. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kryštál ab / fialová náramok vyrobený s kryštálmi Swarovski ® 33082.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLUTION GROUP Krystal ab / fialová náramek vyrobený s krystaly Swarovski® 33082.2 .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií