Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

LANCOME Visionnaire Yeux Contour Perfecting Corrector 15 ml

Zobraziť katalóg
LANCOME Visionnaire Yeux Contour Perfecting Corrector 15 ml
5 2 hodnotení
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 3 752,67 €/1 l
Kód:  KSPL1223 Produktové číslo:  3605532937816
LANCOME Visionnaire Yeux Contour Perfecting Corrector 15 ml Predaj skončil

LANCOME Visionnaire Yeux Contour Perfecting Corrector 15 ml

Očný krém LANCOME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector je unikátny kozmetický prípravok, ktorý je určený na vyhladenie vrások a zdokonalenie pleti v oblasti očného okolia. Očný krém Visionnaire efektívne bojuje proti tmavým kruhom aj vráskam v okolí očí a navracia tejto oblasti svieži, odpočinutý a mladistvý vzhľad. Prvé výsledkybudú vidieť okamžite, pleť bude dostatočne vyživená a hydratovaná a získa svieži a odpočinutý vzhľad. Tmavé kruhy okolo očí, drobné vrásky a linky alebo najrôznejšie nerovnosti v očnom okolí zmiznú pri pravidelnom používaní počas 4 týždňov. Urobte prvý krok ku kráse a zdraviu vašej pleti!

Špeciálne zloženie obsahuje okreminého molekulu LA 2412, ktorá je vyvinutá tak, aby prestupovala niekoľkými vrstvami pokožky a na svojej ceste aktivovala nadväzujúce série mikrotransformácií. Tento unikátny očný krém LANCOME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector zdokonaľuje pokožku vo všetkých ohľadoch. Po pravidelnom používaní budú vrásky okolo vašich očí vyhladené, póry budú viditeľne redukované a tón pletibude prirodzený a zjednotený.

Krém LANCOME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector je vhodný pre všetky typy pleti vrátane citlivej a je dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Je nekomedogénny, neupcháva póry a nezaťažuje pokožku. Po používaní tohto jedinečného očného krému budete milo prekvapení rýchlymi a efektívnymi výsledkami. Krásnym očným okolím docielite zvýraznenie arozjasnenie vašich očí. Rozmaznávajte svoje očné okolie kvalitným prípravkom, aby vaše oči mohli žiariť!

Aktívne látky:
LA 2412 – molekula vyvinutá tak, aby prestupovala niekoľkými vrstvami pokožky a na svojej ceste aktivovala nadväzujúce série mikrotransformácií.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

Použitie:
Nanášajte na očné kontúry každé ráno a večer. Končekmi prstov jemne vklepte do pokožky.

Objem:
15 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCOME Visionnaire Yeux Contour Perfecting Corrector 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií