Protiplnění

Lars Larsen 122GBCL

Zobraziť katalóg
Lars Larsen 122GBCL
Pánske hodinky vodotesnosť 50M
Kód:  KHO3100 Produktové číslo:  571254612210

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lars Larsen 122GBCL

Hodinky radu Simon Gold vám presvedčí luxusné kombináciou dánskeho dizajnu a osvedčeného švajčiarskeho zhotovenie. Pôsobivé pozlátenie púzdra 18karátovým zlatom s ručne lešteným povrchom nenechajú nikoho na pochybách, že sa jedná o mimoriadny kúsok, ktorý dokáže reprezentovať vašu úroveň vkusu. Hodinky Lars Larsen sú vyrábané v duchu spoľahlivosti plynúce z vysokej kvality a jednoduchého, ale funkčného dizajnu . Veľký, perfektne prehľadný ciferník dáva na prvý pohľad nezameniteľne presnú orientáciu v čase.

Skĺbené boli vycibrenej materiály pre dlhú životnosť aj komfortné nosenie. Aby dobre sedeli na svojom mieste pevne, ale napriek tomu ohľaduplne, majú opasok z kože . Púzdro bolo vyrobené z odolnej nerezovej ocele, ktorá spoľahlivo zaistí skvelý vzhľad po naozaj dlhú dobu a aj pri náročnej službe. Rovnako tak zafírové sklíčko na ciferníku, ktoré odoláva poškriabaniu ešte lepšie ako obľúbené minerálne sklo. Pre lepšiu viditeľnosť na slniečku je opatrené niekoľkými antireflexnými vrstvami .

Parametre a špecifikácie:

Materiály:
Puzdro: nerezová oceľ s 18karátovým povrchom
Sklíčko: zafírové s niekoľkými antireflexnými vrstvami
Remienok: koža

Vodotesnosť:
50M (5 ATM)

Priemer:
41 mm

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lars Larsen 122GBCL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lars Larsen 122GBCL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lars Larsen 122GBCL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií