AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

LG Watch Urbane W150

Zobraziť katalóg
LG Watch Urbane W150
4,8 8 hodnotení
Smart hodinky Android Wear, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, batéria 410mAh Li-Poly,
Kód:  RL715c2d Produktové číslo:  LGW150.ASWSSV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG Watch Urbane W150

Inteligentné hodinky v podaní LG  pútajú pozornosť svojim  čistým spracovaním, celokovovým telom z nerezovej ocele a elegantným koženým remienkom. Neutrálny vzhľad sa hodí ako pre pánov, tak pre dámy. Kruhový P-OLED displej s úzkym rámčekom dotvárajú krásne uhladené línie. Hodinky poháňa 410mAh batérie pre dlhú výdrž aj pri stále zapnutom displeji. Objavte neskutočné možnosti týchto hodiniek.

Buďte v obraze za každej situácie

Hodinky sa vedia napojiť na váš telefón prostredníctvom cloudu, takže ho nemusíte mať vždy pri sebe. Zobraziť možno poznámky z kalendára aj kontakty, medzi ktorými môžete ľahko listovať jednoduchým pootočením zápästia, bez toho aby ste sa museli dotýkať prstami displeja. S pripojeným bluetooth headsetom ani nevytiahnete mobil z vrecka a všetko vybavíte len prostredníctvom  hodiniek LG Watch Urbane.

Hodinky ďalej spĺňajú vodeodolnosť a prachuvzdornosť v štandarde IP 67. Je to fajn neobmedzovať sa vonkajšími vplyvmi. Hodinky  ľahko využijete aj ako verného spoločníka pre pohybové aktivity všetkého druhu. Nechýba navigácia ani monitoring srdcového tepu s vstavaným snímačom tepovej frekvencie.

Dokonalé prostredie Android Wear

K obsluhe je samozrejme nutné vlastniť telefón s aktivovanou funkciou Bluetooth a operačným systémom Android vo verzii 4.3 a novšou. Samotné hodinky bežia na systéme Android Wear, ktorý doslova rastie pred očami. Mnoho fajnových aplikácií čaká už teraz na vyskúšanie, ale ešte  viac sa ich objaví v blízkej budúcnosti. Pre väčšiu bezpečnosť si môžete aktivovať funkciu na automatické zablokovanie displeja po odobratí hodiniek zo zápästia.


Parametre a špecifikácie:

Veľkosť displeja:
1,3 "

Rozlíšenie displeja:
320 × 320 bodov

Kapacita batérie:
410 mAh

Ochrana:
IP 67

Procesor:
Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz

Operačná pamäť:
512 MB

Užívateľská pamäť:
4 GB

Rozmery:
45 x 55 x 13 mm

Obsah balenia:
Hodinky
Napájací adaptér
Nabíjacia kolíska
USB kábel
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
66,5 g Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
66,5 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako do tychto hodiniek stiahnem slovensky jazyk.a z akej stranky.

Lze dokoupit k hodinkám nabíječka?

Podporují hodinky na "google fit" cyklistiku? Předem děkuji Matějek R.

Diskusia a poradňa k LG Watch Urbane W150
Príslušenstvo pre LG Watch Urbane W150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Watch Urbane W150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Watch Urbane W150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Watch Urbane W150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Watch Urbane W150.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií