Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Lotus L15972 / 1

Zobraziť katalóg
Lotus L15972 / 1
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO8131 Produktové číslo:  8590588616363

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lotus L15972 / 1

Športové pánske hodinky Lotus L15972 / 1 elegantnej striebornej farby si obľúbite vďaka atraktívnemu dizajnu, špičkovej kvalite a užitočným funkciám, ktoré ponúka. Na prvý pohľad vás zaujme guľatý strieborný ciferník s tromi funkčnými ciferníčky. Strieborné ručičky a výrazné indexy ladí k ciferníku a spoločne s ním dodávajú hodinkám luxusný vzhľad. Hodinky sa hodí na každú príležitosť, krásne podčiarknu váš outfit nielen pri pracovnom rokovaní, ale aj vo voľnom čase s nimi upútate pozornosť vášho okolia.

Ciferník je zasadený do strieborného puzdra vyrobeného z ušľachtilej nerezovej ocele. Nemusíte mať obavu, že by sa mohol ciferník poškriabať, pretože ho kryje veľmi odolné minerálne sklíčko. Vďaka vodotesnosti 5 ATM si hodinky nemusíte skladať ani počas sprchovania či plávanie.

Hlavné prednosti:

  • moderný športový dizajn
  • kvalitné užité materiály - nerezová oceľ a minerálne sklíčko
  • vodotesnosť 5 ATM
  • rad praktických funkcií - chronograf, 24 hodinový ciferník
  • spoľahlivý strojček značky Quartz

Praktický spoločník na každý deň

Hodinky vynikajú svojimi funkciami, veľkou prednosťou je módne chronograf pre meranie času. Nechýba ani 24 hodinový ciferník. Analógové zobrazenie času je veľmi prehľadné, istotu presného času zaisťuje spoľahlivý strojček značky Quartz, ktorý poháňa batéria. Hodinky vám budú na zápästí perfektne sedieť vďaka striebornému remienku z nerezovej ocele. O bdržíte je v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lotus L15972 / 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L15972/1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií