AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lotus L18119 / 2

Zobraziť katalóg
Lotus L18119 / 2
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO8144 Produktové číslo:  8590588617179

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lotus L18119 / 2

Pánske hodinky Lotus L18119 / 2 sa vyznačujú nápaditým dizajnom, skvele prepracovanými detailmi a množstvom užitočných funkcií. Elegantný vzhled hodiniek striebornej-čiernej farby sa dokonale snúbi s funkčnosťou a praktickosťou. Na okrúhlom čiernom ciferníku sa nádherne vynímajú tri malé ciferníčky a strieborné ručičky. Hodinky sú vhodné pre akúkoľvek príležitosť, či už pre obchodné rokovania alebo spoločenskú akciu. Ocenia je predovšetkým muži, ktorí dávajú prednosť hodinkám nadčasového klasického vzhledu s celým radom funkcií.  

Pri výrobe strieborného puzdra bola použitá ušľachtilá nerezová oceľ. Ciferník kryje tvrdené minerálne sklíčko, ktoré je vysoko odolné voči oderu. Nemusíte sa teda báť drobných nehôd, pri ktorých vznikajú nežiaduce škrabance. Hodinky vynikajú svojou vodotesnosťou 5 ATM, môžete sa s nimi bez strachu sprchovať alebo potápať do hĺbky pol metrov.

Hlavné prednosti:

  • elegantný funkčný dizajn
  • kvalitné užité materiály - nerezová oceľ, koža a minerálne sklíčko
  • vodotesnosť 5 ATM
  • rad praktických funkcií - chronograf, stopky, 24 hodinový ciferník
  • spoľahlivý strojček značky Quartz

Praktický spoločník na každý deň

Analógové hodinky vám ponúknu veľa skvelých funkcií. Ich prednosťou je chronograf a stopky s veľkou presnosťou. Nechýba ani 24 hodinový ciferník. Pohon hodiniek je zabezpečovaný spoľahlivým strojčekom značky Quartz a batériami. Na zápästí sa vám budú veľmi príjemne nosiť a skvele vám padnú vďaka koženému remienku čiernej farby s jednoduchou sponou. Hodinky Lotus L18119 / 2 obdržíte v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lotus L18119 / 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L18119/2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lotus L18119 / 2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií