MPLA308417 - SK

Lotus L18224 / 1

Zobraziť katalóg
Lotus L18224 / 1
Dámske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO8162 Produktové číslo:  8590588617544

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lotus L18224 / 1

Ozdobte svoje zápästie štýlovými hodinkami značky Lotus a očarte svoje okolie týmto jedinečným módnym doplnkom. Spoločnosť Lotus je vo svete hodiniek významným hráčom a veľmi obľúbenou značkou, preto môžete mať istotu, že nech hledáte hodinky pre bežné nosenie alebo doplnok pre večerné šaty, vždy budete maximálne spokojní. Lotus L18224 / 1 sa ponúkajú ako ideálny darček pre ženy a dievčatá všetkých vekových kategórií. Urobte radosť svojim blízkym alebo sami sebe.

Hodinky Lotus vám ponúka

  • spoľahlivý a presný strojček Quartz
  • odolné minerálne sklíčko
  • pohodlný remienok
  • kvalitné oceľové puzdro
  • štýlové prevedenie vhodné pre každú situáciu

Kvalita všade, kam sa pozriete

Puzdro hodiniek je vyrobené z kvalitnej ocele, ktorá vyniká svojou tvrdosťou, čím zaručuje odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Navyše si zachováva lesk po celú dobu životnosti. Guľatý ciferník zdobený trblietavými kamienkami je krytý tvrdeným minerálnym sklíčkom odolným voči poškriabaniu a drobným nehodám. Kožený remienok sa ľahko prispôsobí ruke, je veľmi príjemný a nebude vás tak obťažovať ani pri celodennom nosení.

Analógové hodinky poháňa spoľahlivý batériový strojček Quartz a výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnoty 5 ATM. Darujte sebe alebo niekomu blízkemu krásny darček v podobe hodiniek Lotus L18224 / 1, ktoré najviac ocenia ženy milujúce originálne a kvalitné módne doplnky.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lotus L18224 / 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L18224/1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lotus L18224 / 1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií