Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Lotus L18230 / 1

Zobraziť katalóg
Lotus L18230 / 1
5 1 hodnotení
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO8165 Produktové číslo:  8590588617575

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lotus L18230 / 1

Športové pánske hodinky Lotus L18230 / 1 sú vydané v limitovanej edícii na počesť motocyklového pretekára Marca Márqueza, ktorý už druhýkrát získal titul majstra sveta vo svetovej sérii MotoGP. Získajú si vás najmä svojím moderným dizajnom a celou radou skvelých funkcií. Nádherná kombinácia modrej a čiernej farby s ozdobnými prvkami ako sú ružovo-zlaté ručičky a indexy na modrom ciferníku a číslo Marcova motocykla s jeho podpisom vás očarí na prvý pohľad. Hodinky sa tak stanú nielen praktickým spoločníkom, ale taktiež aj krásnym módnym doplnkom.

Puzdro hodiniek je vyrobené z nerezovej ocele s PVD úpravou, ktorá je veľmi odolná proti oteru a vyniká dlhou životnosťou. Puzdro dopĺňa veľmi odolné zafírové sklíčko, ktoré je schopné vzdorovať drobným nehodám a zabrániť prípadným nevzhľadným škrabancom. Vďaka vodotesnosti 10 ATM si navyše hodinky nemusíte dávať dolu ani počas sprchovania či plávanie.

Hlavné prednosti:

  • moderný športový dizajn
  • limitovaná edícia na počesť slávneho pretekára Marca Márqueza
  • kvalitné užité materiály - nerezová oceľ a zafírové sklíčko
  • vodotesnosť 10 ATM
  • rad praktických funkcií - chronograf, tachymeter, stopky, zobrazenie dátumu
  • spoľahlivý strojček značky Quartz
  • darčekový set s koženým remienkom a náramkom

Praktický spoločník na každý deň

Analógové zobrazenie času je prehľadné za každých okolností. Okrem presného času zobrazujú hodinky aj aktuálny dátum. Hodinky Lotus L18230 / 1 vám ponúknu špičkové funkcie chronografu a tachymetre tj. prstenca s číslami slúžiace na meranie rýchlosti. Nechýba ani veľmi praktické stopky.

Každodenné nosenie hodiniek spríjemňuje materiál remienka z ušľachtilej nerezovej ocele s PVD úpravou. Remienok modro-čiernej farby je možné nastaviť presne podľa vašich potrieb, a tak vám hodinky budú na ruke perfektne sedieť. Istotu presného času vám pomôže získať spoľahlivý strojček značky Quartz, ktorý poháňa batéria.

Luxusné hodinky Lotus L18230 / 1 Marc Márquez obdržíte v darčekovom sete, ktorý obsahuje navyše čierny kožený opasok a šperk z kolekcie Lotus Style. Tento nádherný náramok modro-čiernej farby je kombináciou ušľachtilej ocele s kaučukom a bol vytvorený špeciálne ako doplnok tejto limitovanej série Marca Márqueza. Na vašom zápästí sa bude rovnako ako tieto štýlové, funkčné a prvotriedne hodinky nádherne vynímať.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lotus L18230 / 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L18230/1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lotus L18230 / 1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií