Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MATĚJOVSKÝ Dekoračná obliečka Vector

Zobraziť katalóg
MATĚJOVSKÝ Dekoračná obliečka Vector
Obliečka na vankúš – s rozmerom: 1× 40/40, materiál: bavlnený satén
Kód:  SEZP0276 Produktové číslo:  8592865011632
MATĚJOVSKÝ Dekoračná obliečka Vector Predaj skončil

MATĚJOVSKÝ Dekoračná obliečka Vector

Zútulnite svoj domov dekoračnou obliečkou Vector od obľúbeného českého výrobcu Matějovský. Obliečka na vankúš Vector s rozmermi 40 × 40 cm vo vyhotovení luxusného saténu je vyrobená z príjemného a hebkého materiálu s hustou a pevnou štruktúrou. O jednoduché použitie sa postará praktické uzatváranie na zips. Exkluzívny poťah Vector s moderným čiernobielym motívom je potlačený presným digitálnou tlačou.Povlak na vankúš Matějovský bude nádhernou ozdobou vašej pohovky alebo kresla.

Kľúčové vlastnosti dekoračnej obliečky Vector Matějovský

  • Vo vyhotovení luxusného saténu
  • Z príjemného a hebkého materiálu s hustou a pevnou štruktúrou
  • Moderný lesklý čiernobiely motív
  • Použitie precíznej digitálnej tlače
  • Obliečka Vector má praktické uzatváranie na zips

Ako sa starať o dekoračnú obliečku Vector?

Obliečku na vankúš Vector môžete prať v práčke na 40 °C, vždy ju ale prevráťte naopak a zapnite zipsový uzáver. Pracie prostriedky voľte podľa farby obliečok. Aviváž sa neodporúča, pretože jej používaním zabránite prirodzeným vlastnostiam prírodného materiálu. Sušenie v sušičke sa tiež neodporúča, príliš vysoké teploty nemajú dobrý vplyv na látku a na použité farby. Pri použití sušičky prevráťte obliečku naopak a zvoľte radšej dlhší program s nízkou teplotou. Obliečku žehlite vždy naopak na programe bavlna/ľan (vysoký stupeň). Nevyvárajte ju, nemandľujte ani nebielte.

Rozmery:
40 × 40 cm

Materiál:
100 % bavlnený satén

Gramáž:
215 g/m2

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den měla bych zájem o matejovsky dekoracni povlacek squirrel 50x50cm,ale když na to najedu zobrazí se jiný povlak. Máte ho tedy skladem s veverkou? děkuji za odpoveď

Diskusia a poradňa k MATĚJOVSKÝ Dekoračná obliečka Vector
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATĚJOVSKÝ Dekorační povláček Vector. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATĚJOVSKÝ mintás díszpárna huzat.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií