Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Morellato AGF03

Zobraziť katalóg
Morellato AGF03
Náhrdelník pre ženy, materiál: chirurgická oceľ, kamienok: perleť, kryštály, dĺžka: 45 cm
Kód:  SP4767 Produktové číslo:  8033288722854 Stránky výrobcu

Morellato AGF03

Upútajte pozornosť a získajte obdiv vášho okolia s elegantným náhrdelníkom z kolekcie SEMPREINSIEME talianskej značky Morellato. Je vyrobený z hypoalergénne chirurgickej ocele a vyniká krásnym príveskom v tvare srdca s kryštálovým zdobením. Spoločnosť Morellato je lídrom v oblasti dizajnu šperkov. Riadi sa heslom "šperky pre život", čo sa odráža v harmonických proporciách, exkluzívnym materiálu a sofistikovanom talianskom štýle.

Darujte svoje srdce

Náhrdelník v zlatej farbe si vás získa svojím exkluzívnym dizajnom, ktorý spája eleganciu s modernosťou. Skvele sa hodí pre spoločenské príležitosti, treba slávnostnú večeru s priateľom. Iste si ho zamilujú jemné dievčatá a ženy s romantickou dušou. Jedná sa o ideálny darček, ktorým muži vyjadrí svoju lásku partnerke. Menšie srdiečko je zdobené krásnymi trblietavými kryštálmi. Náhrdelník jednoducho zapnete pomocou karabínky, meria štyridsať päť centimetrov.

Krása bez kompromisov

Okrem toho, že je chirurgická oceľ vhodná aj pre alergikov, jej vlastnosti predbehne iné kovy ako je striebro alebo zlato. Tento materiál je totiž výnimočne odolný, neohne sa ani neláme. Je tiež odolný voči poškriabaniu aj proti oxidácii a korózii. Šperky z chirurgickej ocele sú preto najlepšou voľbou pre ženy, ktoré sa nimi chcú zdobiť bez obmedzenia, napríklad aj každý deň.

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morellato AGF03
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO AGF03.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií