PET PET

MORELLATO CZ503

Zobraziť katalóg
MORELLATO CZ503
Náramok pre ženy, materiál: chirurgická oceľ, dĺžka: 20 cm
Kód:  SP4703 Produktové číslo:  8033288659150 Stránky výrobcu

MORELLATO CZ503

Jediným šperkom dokážete povedať viac než tisícom slov! Luxusný náramok Morrellato z kolekcie Drops s ružovým príveskom Mom's Day je skvelým darčekom pre všetkých mamičky - napríklad ku dňu matiek. Zaujme na prvý pohled nielen svojou nadčasovou eleganciou, ale aj moderným dizajnom. Je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v lesklej povrchovej úprave. Prívesky sú osadené žiarivými priehlednými kryštálmi. Náramok v dĺžke 20 cm vďaka zapínanie na karabínu s možnosťou regulácie dĺžky, perfektne padne každej ruke. Šperk je dodávaný vo vkusnej darčekovej krabičke Morellato.

Viac ako tisíc slov ...

  • Luxusný náramok Morellato z kolekcie Drops
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ s lesklou povrchovou úpravou
  • Päť dizajnových príveskov - srdce, prstence a ružový Drops Mom's Day
  • Osadenie priesvitnými žiarivými kryštálmi
  • Zapínanie s možnosťou regulácie dĺžky
  • Dĺžka 20 cm
  • Šperk je dodávaný v elegantnej krabičke Morellato

Kolekcia Drops

Nová kolekcia korálok Morellato Drops bola stvorená pre jedinečné ženy, ktoré milujú nevšedné a unikátne šperky. Zostavte si šperk presne podľa vašich predstáv! Vtiskněte mu svoje spomienky, pocity i zážitky. Inšpirujte sa korálky Drops - vytvorte šperk odrážajúce vašej osobnosť.

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO CZ503
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO CZ503.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií