Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65

Zobraziť katalóg
MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65
Prsteň – pánsky, materiál: chirurgická oceľ, veľkosť 65
Kód:  SP7612 Produktové číslo:  8033288797722 Stránky výrobcu
MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65 Predaj skončil

MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65

Potešte svojho muža dizajnovým prsteňom Morellato z kolekcie Nobile. Morellato Nobile AKB23 ponúkne jeho majiteľovi atraktívny dizajn a precízne spracovanie. Prsteň Nobile AKB23 je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s matným povrchom, ktorý nielen vynikajúco vyzerá na vašej ruke, ale kvôli svojim hypoalergénnym vlastnostiam taktiež nespôsobuje žiadne podráždenie pokožky. Elegantná strieborná darčeková škatuľka s tmavomodrým nápisom Morellato nenechá nikoho na pochybách, že v sebe ukrýva luxusný klenot.

Prečo si vybrať prsteň Morellato Nobile AKB23?

  • Atraktívny prsteň Morellato je vhodný na každodenné nosenie
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Originálny dizajn
  • Matná povrchová úprava v čiernej farbe
  • Luxusná štýlová darčeková škatuľka
  • Veľkosť prsteňa Morellato Nobile 65

Originálny dizajn prsteňa Morellato Nobile AKB23

Jednoduchý, ale originálny. Veta, ktorá dokonale opisuje tento unikátny prsteň Morellato. Nobile AKB23 je vyrobený v matnom čiernom vyhotovení s hlavou leva, ktoré ocenia najmä moderní muži. Prsteň Nobile perfektne doplní každodenné oblečenie a zdôrazní individuálny štýl každého muža.

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Nobile AKB23 vel. 65.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií