Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Morellato R0151134006

Zobraziť katalóg
Morellato R0151134006
Pánske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO8769 Produktové číslo:  8033288715443 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morellato R0151134006

Potrebujete si zaobstarať nové pánske hodinky? Ide vám o presný čas a zároveň preferujete komfort a elegantný výzor? Potom vám predstavujeme moderné hodinky Morellato z kolekcie Vela, ktoré nepochybne splní všetky vaše požiadavky. Predovšetkým vás upútajú svojou vizuálnou stránkou, lebo snúbi eleganciu a jednoduchosť s precíznym spracovaním. Vďaka tomu ich budete môcť pripnúť nielen pri každodenných aktivitách, ale sú vhodné aj pre nosenie na rôzne spoločenské akcie. Skrátka je nemusíte takmer vôbec dávať dole z ruky.

kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhled vhodný aj do spoločnosti
  • Špičkový quartzový strojček (Y120)
  • Vodeodolnosť 3 ATM
  • Prvotriedne materiály puzdra, sklíčka aj remienka
  • Darčeková krabička Morellato

vynikajúca presnosť

Už sme uviedli, že výhodou pánskych hodiniek Morellato z kolekcie Vela je vzhled, čo je dôležité, pretože ide o výrazný módny doplnok. Ako je to však s ich praktickú stránku? Predovšetkým musíme spomenúť, že vynikajú presnosťou merania času, pretože sú opatrené prvotriednym quartzovým strojčekom Y120. Mnoho mužov bude navyše zaujímať ich vodeodolnosť, ktorá činí 3 ATM, čo znamená, že ich nemusíte dávať dole pri umývaní rúk alebo počas krátkej sprchy.

Vysoko kvalitné materiály

Hodinky sú vsadené do puzdra z ušľachtilej chirurgickej ocele s PVD povlakom a ciferník s priemerom 40 mm je kryt veľmi odolným minerálnym sklíčkom. Čo sa týka remienka, ten zaujme kvalitným textilným a koženým materiálom, ale aj pevnú uzatvárateľnú sponou. Ak sa pre nich rozhodnete, dostanete je navyše v originálnej krabičke. Zháňate Ak skrátka a dobre esteticky zaujímavé, presné, komfortné a odolné pánske hodinky, Morellato z kolekcie Vela sú perfektným riešením.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morellato R0151134006 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO R0151134006. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Morellato R0151134006.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií