Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Morellato SCZ170

Zobraziť katalóg
Morellato SCZ170
Náramok materiál: chirurgická oceľ
Kód:  SP154 Produktové číslo:  SCZ170

Morellato SCZ170

Morellato je popredný svetový výrobca moderných šperkov z chirurgickej ocele . je to zrejme najúspešnejšia značka súčasnosti v celosvetovom meradle pochádzajúce zo slnečnej Taliansko . Spoločnosť Morellato produkuje kolekcie šperkov pre dámy aj pánov. Unikátny oceľové šperky Morellato udávajú smer nových trendov súčasnej doby.

Náramok Morellato SCZ170 je krásny moderný šperk s romantickým nádychom. Šperky značky Morellato vynikajú zaujímavým dizajnom a precíznym spracovaním . Elegantný dizajn tohto dámskeho náramku je podčiarknutý trblietavou ozdobou tvare štvorlístka zdobenou blýskavými kryštály . Náramok vďaka neutrálnemu prevedení ľahko zladíte s ostatnými doplnkami alebo oblečením. Tento skvelý náramok sa hodia na denné nosenie, ale dobre vynikne aj ako zaujímavý doplnok na spoločenskom večierku.

Náramok sa nádherne blyští a skvostne sa na ruky vyníma. Má praktickú sponu s možnosťou predĺženia náramku. Elegantný štýl tohto náramku sa bude skvele vynímať na nežné dievčenské ruky, rovnako ako na ruky mladej ženy, ktorá vyznáva nekomplikovanosť a jemnú krásu. Doprajte si jednoduchý štýl, skrývajúci krásu bez kompromisov!

Náramok je vyrobený z chirurgické ocele a jeho povrch je leštený . Krabička ku každému šperku samozrejmosťou.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Chirurgická oceľ-leštená


Osadenie:
Kryštály

Rozmery:
3 mm x 20 cm

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morellato SCZ170
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO SCZ170.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií