Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Motorola MOTO 360 SmartWatch Black

Zobraziť katalóg
Motorola MOTO 360 SmartWatch Black
4,8 4 hodnotení
Smart hodinky 1.56" 320x290 kruhový odolný displej Corning Gorilla Glass 3, Bluetooth 4.0, IP67, merač srdcového tepu, krokomer, fitness funkcie, batéria 320 mAh, Android Wear EN
Kód:  RM101 Stránky výrobcu
Motorola MOTO 360 SmartWatch Black Predaj skončil

Motorola MOTO 360 SmartWatch Black

Inteligentné hodinky sú jednoducho trhákom tohto roku a spoločne s jeho záverom prichádza na náš trh aj revolučný model od spoločnosti Motorola. Dámy a páni, vytiahnite si rukávy a pripnite si na svoje zápästie MOTO 360. Jedným slovom slušivé prevedenie z vás urobí stredobod v každej spoločnosti. Tieto neobyčajné hodinky  v sebe ukrývajú neskutočné možnosti.

Nadčasové hodinky do každej situácie


O zaslúženú pozornosť si vyložene koleduje guľatý displej s rozlíšením 320 × 290 pixelov, ktorý disponuje skvelou čitateľnosťou aj na priamom slniečku. Jeho ochranu má samozrejme pod palcom krycie sklíčko Gorilla Glass 3 so skosenými okrajmi. Hodinky sú ďalej vybavené vodeodolnosťou a prachuodolnosťou v dikcii štandardu IP 67. Je to jednoducho fajn sa neobmedzovať vonkajšími vplyvmi. Hodinky ľahko využijete aj ako verného spoločníka pre pohybové aktivity rôzneho druhu. Nechýba totiž krokomer a dokonca ani merač tepu.

K plnej obsluhe je  nutné vlastniť telefón s aktivovanou funkciou Bluetooth a operačným systémom Android vo verzii 4.3 a novšie. Samotné hodinky totiž poháňa systém Android Wear, ktorý doslova rastie pred očami. Mnoho fajnových aplikácií čaká už teraz na vyskúšanie, ale ešte o poriadok viac sa ich objaví v blízkej budúcnosti. Bola by škoda nebyť pri tom.

Parametre a špecifikácie:

Veľkosť displeja:
1,56"

Rozlíšenie displeja:
320 × 290 bodov

Kapacita batérie:
320 mAh

Nabíjanie:
Bezdrôtové nabíjanie prostredníctvom priloženého doku

Ochrana:
Gorilla Glass 3
IP 67

Operačná pamäť:
512 MB

Užívateľská pamäť:
4 GB

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, existuje na tyto hodinky v ČR autorizovaný servis? Po dvou letech mi odchází baterie, jinak stále funkční.

Jsou hodinky v češtině?

Diskusia a poradňa k Motorola MOTO 360 SmartWatch Black
Príslušenstvo pre Motorola MOTO 360 SmartWatch Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MOTO 360 SmartWatch Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola MOTO 360 Smartwatch schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola MOTO 360 Smartwatch schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MOTO 360 SmartWatch Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií