Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Motorola MOTO 360 Sport Black

Zobraziť katalóg
Motorola MOTO 360 Sport Black
4,0 5 hodnotení
Smart hodinky - 1.37" 360x325 kruhový displej Corning Gorilla Glass 3, Bluetooth 4.0, IP67, merač srdcového tepu, krokomer, fitness funkcie, batéria 300 mAh, Android Wear
Kód:  MO6361a1a Produktové číslo:  SM4323AE7T1 Stránky výrobcu

Motorola MOTO 360 Sport Black

Inteligentné hodinky Moto 360 Sport zaznamenajú vaše športové aktivity nezávisle na pripojenom smartfóne. Zmeriate s nimi svoj srdcový tep, prejdenú vzdialenosť alebo rýchlosť, s akou zabehnete tréningový okruh na štadióne. Významnou prednosťou oproti iným šikovným hodinkám je adaptabilný displej AnyLight so svetelným senzorom, vďaka ktorému je výborne čitateľný za každých podmienok. S Moto 360 Sport môžete tiež čítať e-maily, plánovať voľné dni v kalendári a dokonca počúvať hudbu. Stačí synchronizovať váš playlist na Google Play a pripojiť Bluetooth slúchadlá.

Kľúčové vlastnosti Moto 360 Sport Black

  • Dotykový displej AnyLight so svetelným senzorom
  • Mapovanie športových aktivít (merania srdcového tepu, krokomer)
  • Prístup k e-mailom, kalendáru alebo Facebooku
  • Počúvanie hudby - vyžaduje bezdrôtová Bluetooth slúchadlá
  • Android Wear platforma
  • Párovanie cez Bluetooth & WiFi
  • Silikónový pásik
  • Bezdrôtové nabíjanie
  • Vodeodolné do 1 m (IP 67)

Telefonovanie cez WhatsApp a športové aplikácie dostupné zadarmo

Spomínaný displej hodiniek má dotykové ovládanie, uhlopriečku 1,37" a pracuje s rozlíšením 360 × 325. Vonkajšie svetlo odráža, takže zostáva perfektne čitateľný. Vnútri potom kopíruje vlastnosti bežných LCD displejov. Moto 360 Sport beží na platforme Android Wear, vďaka ktorej máte cez internetový portál Google Play zadarmo prístup k aplikáciám Fitbit 3, MapMyRun, Strava a ďalším. Okrem prehliadania e-mailov a prehrávania hudby môžete naviac telefonovať cez WhatsApp alebo sledovať vývoj dopravy. Prístupné sú tiež aplikácie pre sledovanie počasia alebo Facebook.

Pohodlné nosenie hodiniek má na svedomí pásik zo silikónu

Moto 360 Sport sa párujú s telefónom cez Bluetooth alebo WiFi ak pohodlnému noseniu majú opasok s postrannými prieduchmi, ktoré vetrajú zápästie. Pásik je vyrobený zo silikónu, a tak nenasáva pot ani nefarbí. Hodinky poháňa batéria s kapacitou 300 mAh, dobíjaná bezdrôtovo, a sú vodeodolné do hĺbky 1 m.

 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Rýchlosť Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Rýchlosť Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Kalendár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mám tyto hodinky připojit ke svému telefonu. Zkoušel jsem od Googlu android wear ale to se připojuje ale nic nedělá i když jsem zkoušel i starší verze této aplikace a j od Motoroly ale ta mě hodí zase do wear..

Dobrý deň je možné cez tieto hodinky prijímať hovori ?

dejte pozor nevyměnitelný řemínek dost často praská

Chcel by som sa spýtať keď si zoberiem hodinky na splátky tak priama platba môže byť napr. 10€ takže keĎ si prídem pre hodinky zaplatím len 10€a potom to budem mesačne splácať?

Dobrý den, jakou verzi Android Wear tyto hodinky mají? Děkuji.

Můžu se zeptat kdy jsou tyto hodinky vydané??

Dobrý den. Mohl by mi některý ze zákazníků, kteří si tyto hodinky zakoupili, potvrdit v jaké verzi u Alzy MOTO 360 Sport zakoupili - jestli v té na fotkách v civilní verzi nebo ve sportovní verzi? Děkuji.

Tak jsem z toho jelen - na fotografiích je "asi" druhá generace a pokud je kliknutím otevřete, ukáže se generace první. Takže...?

Dobrý deň. Dá sa na týchto hodinkách zobraziť GPS navigácia?

Dobrý den. Prosím o info zda se jedná o druhou generaci hodinek tak jak jsou zobrazeny. V případě, že si je zakoupím a produkt nebude odpovídat vyobrazení, budu ho vracet právě z tohoto důvodu. Předem děkuji za reakci.

12
Diskusia a poradňa k Motorola MOTO 360 Sport Black
Príslušenstvo pre Motorola MOTO 360 Sport Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MOTO 360 Sport Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola MOTO 360 Sport Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola MOTO 360 Sport Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MOTO 360 Sport Fekete okosóra.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií