Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nikkei NR10WE biely

Zobraziť katalóg
Nikkei NR10WE biely
5 1 hodnotení
Budík – digitálne zobrazenie času, alarm s bzučiakom, funkcia SNOOZE
Kód:  NIK020f Produktové číslo:  NR10WE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nikkei NR10WE biely

Hľadáte spoľahlivého pomocníka, ktorý by ukončil vaše pravidelné zaspávanie? Povedzte stop neskorým ranným príchodom a kúpte si vychytaný budík od Nikkei. Model NR10WE s digitálnym displejom zobrazujúcim čas zaujme elegantným dizajnom, ktorý sa hodí do každej spálne. Na účinné vytrhnutie zo spánku je vybavený nielen klasickým bzučiakom, ale tiež funkciou SNOOZE. Teda praktickým opakovaným budením.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný biely dizajn
  • Digitálne zobrazenie času
  • Alarm s bzučiakom
  • Funkcia SNOOZE pre opakované budenie
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Budenie zvukovým signálom, Opakované budenie – Snooze Hotovo!
Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie zvukovým signálom, Opakované budenie – Snooze Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda budik funguje jen na baterie a zda se dá snizit jas anebo aspoň zda neosviti celou místnost při usínání.

Dobrý den, prosím o sdělení na jaký typ baterií budík funguje a zda displej permanentně svítí, pro lepší orientaci potmě. Děkuji Hříbal

Diskusia a poradňa k Nikkei NR10WE biely
Príslušenstvo pre Nikkei NR10WE biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikkei NR10WE bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikkei NR10WE weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikkei NR10WE weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikkei NR10WE fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií