AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Oliver Weber 22406G

Zobraziť katalóg
Oliver Weber 22406G
Náušnice materiál: bižutérne kov, kamienky Swarovsky
Kód:  SP3636 Produktové číslo:  9005617449489

Oliver Weber 22406G

Oliver Weber je tradičný šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladí a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojho nositeľa. Každý šperk tejto značky nesie, okrem mena svojho tvorcu a zakladateľa, tiež filozofiu, na ktorej je celá úspešná spoločnosť vystavaná: "Šperky môžu dokonale zdobiť len vtedy, ak sú vyrábané s starostlivosťou, zmyslom pre detail a hlavne s láskou."

Náušnice Oliver Weber oživia outfit každej ženy. Sú vyrobené z kvalitného bižutérneho kovu - zliatiny najmä medi a zinku, následne povrchovo upravené ďalšími kovmi. Veľmi decentné náušnice v tvare Veterníkovi, zlatej farby a zdobené krištáľovo čírymi kamienkami Swarovski sa skvele hodí ako pre každodenné nosenie, tak i spoločenskú príležitosť.

Oliver Weber je tradičná šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladia a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojho nositeľa. Každý šperk nesúci značku Oliver Weber sebou okrem mena svojho tvorcu a zakladateľa nesie tiež filozofiu, na ktorej je celá úspešná spoločnosť založená: „Šperky môžu dokonale zdobiť len vtedy, ak sú vyrábané so starostlivosťou, zmyslom pre detail a hlavne s láskou. “

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oliver Weber 22406G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oliver Weber 22406G.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií