Alza pre firmy

OLIVER WEBER 22604R

Zobraziť katalóg
OLIVER WEBER 22604R
Náušnice materiál: obecný kov, kryštály Swarovski, dĺžka: 1,3 cm
Kód:  SP5204 Produktové číslo:  9005617748612 Stránky výrobcu

OLIVER WEBER 22604R

Oliver Weber je tradičný šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladia a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojej nositeľky. Náušnice Oliver Weber Just sú nádherným, nežným šperkom, ktorý pristane každej žene.Sú vyrobené z kvalitného rhodiovaného bižutérneho kovu a dominuje im umelá perla a kryštály Swarovski v čírej farbe. Tie týmto drobným náušniciam prepožičiavajú nebývalý trblietanie, takže sa hodí nielen na bežné nosenie, ale veľmi dobre tiež doplní slávnostný outfit. 

kľúčové vlastnosti

  • Nežné kôstkové náušnice
  • Z rhodiovaného bižutérneho kovu
  • Stálosť farby a dokonalý lesk
  • Číre kryštály Swarovski a umelá perla
  • K bežnému noseniu aj slávnostným príležitostiam

Oliver Weber je tradičná šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladia a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojho nositeľa. Každý šperk nesúci značku Oliver Weber sebou okrem mena svojho tvorcu a zakladateľa nesie tiež filozofiu, na ktorej je celá úspešná spoločnosť založená: „Šperky môžu dokonale zdobiť len vtedy, ak sú vyrábané so starostlivosťou, zmyslom pre detail a hlavne s láskou. “

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLIVER WEBER 22604R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLIVER WEBER 22604R.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií