Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Oliver Weber 58002

Zobraziť katalóg
Oliver Weber 58002
Brošňa materiál: bižutérne kov, kryštály Swarovski
Kód:  SP1900 Produktové číslo:  9005617883313

Oliver Weber 58002

Dámska brošňa v tvare kvetinky Oliver Weber 8331 by nemala chýbať medzi doplnkami každej elegantné ženy, ktorá rada nosí luxusné šperky a rada vyniká. Šperky od spoločnosti Oliver Weber vynikajú predovšetkým moderným dizajnom a kvalitným spracovaním. Svojim nevšedným prevedením si brošňa získa na obľúbenosti a bude tak patriť medzi často používané doplnky ako dievčat, tak aj žien bez ohľadu veku.

Šperky z bižutérneho kovu sa teší veľkému záujmu už dve storočia. Základom zloženie je meď a zinok v rôznom pomere. Pridaním ďalších kovov sa docieli požadované vlastnosti kovu. Tento materiál sa vyznačuje ľahkou opracovateľnosťou, tvrdosťou a dobrou tepelnou vodivosťou. Šperky neobsahujú nikel, na ktorý majú niektorí alergické reakcie. Rozmery brošne sú 30x 45 mm.

Brošňa v tvare nádhernej kvetinky má kvety z modrých žiarivých kryštálov Swarovski. Urobte sebe alebo blízkym radosť a obdarujte je týmto výnimočným a nádherným šperkom.

Oliver Weber je tradičná šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladia a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojho nositeľa. Každý šperk nesúci značku Oliver Weber sebou okrem mena svojho tvorcu a zakladateľa nesie tiež filozofiu, na ktorej je celá úspešná spoločnosť založená: „Šperky môžu dokonale zdobiť len vtedy, ak sú vyrábané so starostlivosťou, zmyslom pre detail a hlavne s láskou. “

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oliver Weber 58002
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oliver Weber 58002.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií