Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Orava BD-501

Zobraziť katalóg
Orava BD-501
4,6 7 hodnotení
Stolové hodiny ukazovateľ času: analógový
Kód:  WO120a5a Produktové číslo:  BD-501 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava BD-501

Analógové hodiny Orava BD-501 s ručičkami vynikajú svojím unikátnym napájaním malým množstvom obyčajnej vody. Elektrolýzou z čistej vody vzniká elektrické napätie, ktoré hodiny napája. Vďaka tomuto jedinečnému systému pohonu na vodu nepotrebujú hodiny batérie ani žiadny iný zdroj energie. Malé množstvo vody zaistí dostatok energie na mnoho hodín prevádzky. Táto vynikajúca technológia tak šetrí nielen životné prostredie, ale aj vaše peniaze. Hodiny vás zaujmú aj svojim moderným priehľadným dizajnom, vďaka ktorému sa stanú ozdobou každého interiéru.

Voda v hodinách vydrží niekoľko týždňov až mesiacov, záleží to od obsahu minerálov vo vode. Ak má vaša voda malý obsah minerálov, môžete do vody pridať dve štipky soli, ktoré podporia elektrolýzu. Výdrž hodín sa pridaním soli rapídne predĺži. Hodiny sú zabezpečené vstavaným akumulátorom, vďaka ktorému sa hodiny pri výmene vody nezastavia a nie je nutné nastavovať čas. Tieto hodiny sú ideálnym darčekom pre všetkých, ktorí dbajú na ochranu prírody a ekológiu.

 

Parametre a špecifikácia

Ukazovateľ času
Analógový Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Analógový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava BD-501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava BD-501. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orava BD-501.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií