Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Otto Hutt Design 02 bicolor

Zobraziť katalóg
Otto Hutt Design 02 bicolor
Keramické pero vyrobené z mincového striebra 925/1000, v hladkom prevedení. Konce perá sú z mosadze, pokovované zlatom, pozlátený oceľový klip. Všetky jednotlivé časti sú niekoľkokrát leštené.
Kód:  SEZP0072 Produktové číslo:  OHD02RB
Otto Hutt Design 02 bicolor Predaj skončil

Otto Hutt Design 02 bicolor

Kuličkové pero Otto Hutt z řady Design 02 snoubí tradiční přednosti produktů této značky. Ohromí vás tedy nejen svou kvalitou, ale také exkluzivním designem. Vyrobeno bylo z mincovního stříbra 925/1000, ale také z dalších špičkových materiálů. Konce těla a víčka jsou z mosazi, klip víčka pak z oceli. Tyto díly jsou navíc pozlacené. Jednotlivé části byly navíc několikrát leštěny. Sháníte-li tedy luxusní psací potřeby, výrobky značky Otto Hutt by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. 

Klíčové vlastnosti

  • Špičkové kuličkové pero
  • Exkluzivní design
  • Vyrobeno z mincovního stříbra 925/1000 a z dalších kvalitních materiálů 
  • Všechny části několikrát leštěny 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Otto Hutt Design 02 bicolor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Otto Hutt tervezése 02 bicolor.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií