AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

PANIER DES SENS Provence Gift Set

Zobraziť katalóg
PANIER DES SENS Provence Gift Set
Darčeková kozmetická sada – obsahuje: Parfumovaná voda EDP 50ml + Telové mlieko 50ml
Kód:  KSDS1005 Produktové číslo:  3760062887786
PANIER DES SENS Provence Gift Set Predaj skončil

PANIER DES SENS Provence Gift Set

Luxusná súprava kozmetiky je perfektná ako darček, alebo si ju môžete kúpiť len tak pre radosť. Skladá sa z parfumovanej vody a telového mlieka, ktoré spája hravá a svieža vôňa citrusov, ktorá vás v okamihu prenesie do slnečnej Provence. Parfumová voda má šťavnatú, harmonickú vôňu tvorenú predovšetkým citrusovými tónmi, vďaka čomu vás osvieži a pripraví na každý, akokoľvek náročný deň. Telové mlieko tiež vonia po citrusoch, a navyše vďaka starostlivo premyslenému zloženiu značky Panier des sens zanechá vašu pokožku hebkú a hydratovanú, bez mastného povlaku.

Kľúčové vlastnosti súpravy Panier des Sens Provence Gift Set

  • Telové mlieko a parfumová voda
  • Kozmetická súprava s vôňou citrusov
  • Parfum so sviežou vôňou
  • Luxusná darčeková súprava
  • Telové mlieko s obsahom mandľového oleja a bambuckého masla
  • Netestované na zvieratách
  • Telové mlieko hydratuje a rýchlo sa vstrebáva

Prírodná kozmetika Panier des sens

Telové mlieko Panier des Sens neobsahuje parabény, ftaláty ani silikóny. Naopak, v ňom nájdete kvalitné prírodné látky, ako je mandľový olej, bambucké maslo a esenciálne oleje. Telové mlieko vám tak poskytne dokonalú starostlivosť bez obáv z alergických reakcií, ktoré môžu spôsobovať chemické konzervanty. Milovníčky zvierat potom určite poteší, že žiadny z produktov v tejto súprave neboli testované na zvieratách.

Zloženie jednotlivých produktov zo súpravy

Zloženie vône parfumovej vody:
hlava: kardamon, citrón
srdce: mandarínka, ružové korenie, petitgrain
základ: cédrové drevo, palina, pižmo

Parfumovaná voda INCI:
Alcohol denat. sd alcohol 39-c, aqua/water, parfum, ci 19140, ci 14700, citrus aurantium amara peel oil, citrus aurantium dulcis/orange peel oil, salvia sclarea oil, citral, geraniol, linalool, citronellol, hydroxycitronellal, limonene, benzyl benzoate

 

Telové mlieko INCI:
Aqua/water, butyrospermum parkii/shea butter, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl stearate, glycerin, prunus amygdalus dulcis/sweet almond oil, decyl oleate, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, benzyl alcohol, parfum, chlorphenesin, xanthan gum, tocopherol, dehydroacetic acid, polyacrylamide, allantoin, c13-14 isoparaffin, laureth-7, essential oils

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PANIER DES SENS Provence Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANIER DES SENS Provence Gift Set.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií