Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pebble SmartWatch 2SE čierne

Zobraziť katalóg
Pebble SmartWatch 2SE čierne
Smart hodinky pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spánok), oznámenie SMS, hovorov, e-mailov, ovládanie hudby, vodoodolné do 5ATM, podpora Android 4.0, iOS 8 a vyššie, výdrž na nabitie až 7 dní
Kód:  PEBL001j Produktové číslo:  PEBBLE2SE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pebble SmartWatch 2SE čierne

Priemerný dospelý človek sa pozrie na hodinky 150x denne, teda každých 6 minút. Preto sa vývojári inteligentných hodiniek Pebble Time SmartWatch 2 snažili dosiahnuť to, aby ste nestrácali ďalší čas vyberaním smartfónu z vrecka a obsluhou aplikácií, keď všetky dôležité notifikácie môžete po prepojení oboch zariadení sledovať práve na zápästí. Čo je ďalšou položkou vo vašom kalendári? Aká ďalšia úloha vás čaká? Aké bude počasie? V O koľkej vám ide najbližší vlak domov? O všetkom budete efektívne informovaní na dobre čitateľnom, čiernobielom displeji s vysokým kontrastom.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie viac ako 7 dní
  • Tisíce aplikácií na stiahnutie
  • Ovládanie hudby na vašom zápästí
  • Pre iOS aj Android
  • Vodoodolnosť do 30 metrov

Každodenný užitočný pomocník

Dlhá výdrž batérie a príjemné používateľské rozhranie zaručí, že si inteligentné hodinky Pebble zamilujete a už ich nikdy nedáte z ruky. Pebble ponúkajú viac než len sledovanie času. Priamo na zápästí sa vám zobrazia e-maily, SMS správy, prichádzajúce hovory alebo notifikácia z aplikácií. Všetky oznámenia sú chronologicky zoradené na prehľadnej časovej osi. Vďaka zabudovanému mikrofónu môžete zadávať aj hlasové pokyny. Hodinky sú vodotesné, takže je možné ich používať bez obáv aj v sprche. Tenké telo hodiniek s miernym zakrivením a silikónovým pásikom zaručí ich pohodlné nosenie.

Veľa aplikácií na stiahnutie

Hodinky Pebble umožňujú sťahovať celý rad aplikácií, ktoré využijete napríklad na zlepšenie životného štýlu alebo pre svoje osobné záujmy. K dispozícii sú fitnes aplikácie, pomocou ktorých môžete sledovať vašu kondíciu, spánok či prejdené kilometre. Pebble je otvorená platforma, takže každým dňom pribúdajú nové a nové aplikácie.

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
164,71 h (6,86 d) Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
164,71 h (6,86 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu funkcí je zmíněno měření tepu. Mám za to, že 2SE se liší od 2HR právě absencí měření tepu.

Dobrý deň. Mám na vás jednu otázku. Aký je rozdiel medzi týmito Pebble 2, kde sú všetky farebné varianty spolu... a tými, ktoré predávate každý farebný model zvlášť? Pýtam sa preto, že ja tam vidím len rozdiel v cene... ale zrejme ide o rovnaký model hodiniek...

Diskusia a poradňa k Pebble SmartWatch 2SE čierne
Príslušenstvo pre Pebble SmartWatch 2SE čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Smartwatch 2SE černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble Smartwatch 2SE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble Smartwatch 2SE schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pebble Smartwatch 2SE fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií