Protiplnění

PIERRE LANNIER 225D404

Zobraziť katalóg
PIERRE LANNIER 225D404
Pánske hodinky – vodoodolnosť 5ATM
Kód:  KHO8971 Produktové číslo:  225D404

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIERRE LANNIER 225D404

Pánske módne hodinky francúzskej značky Pierre Lannier 225D404 sa vďaka svojmu elegantnému dizajnu a krásnej kombinácii hnedej a ružovo zlatej farby stanú luxusným doplnkom každého moderného muža. Sú vhodné ako pre obchodné rokovania, tak aj pre spoločenské akcie s priateľmi. Hodinky sú nielen módnym šperkom, ale ponúknu vám tiež chronograf, stopky a zobrazenie aktuálneho dátumu. Nespornou prednosťou týchto funkčných hodiniek je, že sa s nimi môžete sprchovať, pretože ich udávaná vodoodolnosť je 5 ATM. Napájanie analógových hodiniek je zaistené batériami a osvedčeným spoľahlivým strojčekom Quartz.

Hlavné prednosti

  • Elegantný dizajn ružovo zlatej, bielej a hnedej farby
  • Funkcia chronografu, stopiek, zobrazenie dátumu, 24-hodinový ciferník
  • Vodoodolnosť 5 ATM
  • Spoľahlivý strojček značky Quartz
  • Puzdro z antikorovej ocele, remienok z kože
  • Veľmi odolné minerálne sklíčko

Dokonalé spojenie funkčnosti a elegantného dizajnu

Okrúhly ciferník je zasadený do puzdra z antikorovej ocele ružovo zlatej farby. Na jeho bielom pozadí sa nádherne vynímajú ružovozlaté indexy a tri malé funkčné ciferníčky. Minerálne sklíčko, ktoré chránia ciferník, sú veľmi odolné proti akémukoľvek poškriabaniu. Atraktívny vzhľad hodiniek završuje pevný kožený remienok hnedej farby, ktorý si môžete nastaviť presne podľa vašich potrieb. Hodinky sa na ruke príjemne nosia, ocení je každý muž, ktorý má rád nadčasovú klasiku. Hodinky Pierre Lannier 225D404 dostanete, v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIERRE LANNIER 225D404 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIERRE LANNIER 225D404.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií