Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polar A360 Black – M

Zobraziť katalóg
Polar A360 Black – M
4,6 10 hodnotení
Fitness náramok – priame meranie tepovej frekvencie (zápästie); krokomer, výpočet spálených kalórií, kompatibilný s: Android, iOS; vodotesný do 30m (3ATM)
Kód:  KHO8253 Produktové číslo:  725882028187

Polar A360 Black – M

Zamerané na športovcov

Polar A360 je prvý produkt od spoločnosti Polar na monitorovanie srdcového tepu na zápästí. Ponúka sledovanie vašej činnosti a podrobné informácie o tréningoch v jedinom zariadení 24/7. Zavibruje pri každom zaslaní informácií o prichádzajúcich hovoroch, správach, upozorneniach kalendára a upozorneniach zo sociálnych sietí, takisto poskytne jemné pripomenutie aj vtedy, keď ste sa už dlho nepohli. Je vybavený farebným dotykovým displejom, dvojtýždňovou životnosťou batérie a výmennými silikónovými náramkami v rôznych farbách a veľkostiach.


Jednoducho presný

Sledovanie tepovej frekvencie je teraz oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí utiahnuť náramok, zapnúť tréningovú funkciu a vyraziť. Okamžite a bez námahy tak môžete sledovať svoju tepovú frekvenciu - či už beháte, cvičíte v posilňovni alebo idete na bicykli do práce.

Perfektný tréningový spoločník

Polar A360 vás spoľahlivo navedie a udrží v tej správnej zóne tepovej frekvencie, aby ste dosiahli vaše tréningové ciele. Sledujte podrobnosti o tréningu priamo na vašom zápästí.


Všetko, čo potrebujete na sledovanie vašej aktivity 24/7

Fitnes monitor Polar A360 sleduje vašu každodennú činnosť, tréningy, kroky, kalórie, a dokonca aj spánok. Funkcia Sprievodca aktivitami vám následne dodáva motiváciu na dosiahnutie denných cieľov.

Začnite sviežo každý deň

Sledujte všetko, čo potrebujete vedieť o vašej každodennej činnosti. Či už je to sledovanie kvality spánku, prejdené kroky, vzdialenosť, spálené kalórie alebo akékoľvek ďalšie aktivity. Môžete kontrolovať svoj denný cieľ a získať praktické rady, ak pri jeho dosahovaní budete potrebovať pomoc. Polar A360 dokonca zavibruje, aby vás upozornil, ak ste dlhšiu dobu neaktívni. Všetky podrobnosti o vašej činnosti a prínosoch pre vaše zdravie nájdete v aplikácii Polar Flow.


Zostaňte v spojení s Polar smart notifikáciami

Nenechajte si nič ujsť. Fitnes monitor Polar A360 vás pomocou vibrácií upozorní na prichádzajúce hovory, správy, aktualizácie zo sociálnych médií a pripomienky z kalendára.

Zaručené výsledky

Polar A360 je fitnes monitor, ktorý dokáže viac. Spoločne s funkciou Polar Smart Coaching tak môžete zhodnotiť každodenné zlepšenie fyzickej kondície, plánovať vaše individuálne tréningy, cvičiť v správnej intenzite a získať okamžitú spätnú väzbu. Polar A360 je navrhnutý pre maximálny pôžitok a motiváciu.


Nenechajte si nič ujsť

S Polar A360 sa môžete rozhodnúť, či chcete byť stále na príjme a dostávať upozornenia priamo na zápästie. V tréningovom režime si môžete zvoliť, či chcete hovor prijať alebo nie. Aj ostatné upozornenia vrátane správ, udalostí z kalendára a aktivít zo sociálnych medií tak môžete sledovať priamo na vašom zápästí.

Technický vnútri, štýlový navonok

Polar A360 je fitness monitor s elegantným, minimalistickým dizajnom, ktorý kombinuje módu a funkčnosť. Všetky informácie môžete sledovať na farebnom dotykovom displeji. Na výber máte z mnohých farebných variantov pohodlných silikónových a na dotyk príjemných remienkov s bezpečnostnou sponou. K dispozícii v troch veľkostiach.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Sklíčko
Kremičité Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Kremičité Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
37,3 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zajimalo by me kdy budou k dispozici nahradni reminky, dekuji.

co znamena M v popise nazvu produktu?

Dobrý den, je tento náramek v češtině? děkuji

Dobry den je mozne hodinky prepojit aj s iphonom IOS a vyssie? Dakujem

Dá se na displeji hodinek sledovat vzdálenost v km jen na určitý úsek ? Napr. při běhu.

Někdo zde psal, že změří vzdálenost na suchu i vodě. Takže mi to změří uplavanou délku v krytém bazénu?

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa dajú na náramku posúvať pesničky z telefónu

Dobrý den, je výrobek kompatibilní s Windows? Děkuji.

Pěkně prosím, lze hodinky propojit s aplikací Zdraví v iPhone?

Dobrý den, lze náramek při aktivitě propojit s telefonem tak, aby využil data z GPS z telefonu? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Polar A360 Black – M
Príslušenstvo pre Polar A360 Black – M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A360 Black - M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A360 Black - M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A360 Black - M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar A360 Black - M.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií