Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Polar M400 HR Blue

Zobraziť katalóg
Polar M400 HR Blue
5 1 hodnotení
Športtester s GPS, s hrudným pásom, prepojenie s Alpikací Polar flow s iOS a Android, vodotesný, hmotnosť 56,6 g
Kód:  KHO7085 Produktové číslo:  725882027647 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polar M400 HR Blue

Polar M400 HR je ideálny spoločník pre všetkých zapálených bežcov, resp. pre všetkých, ktorí vedú aktívny život a trávia veľa času tréningom vonku. Pomocou týchto športových hodiniek budete mať presné údaje o svojom výkone, vďaka čomu budete schopní neustále posúvať svoje limity. Zabudovaný GPS modul sleduje napríklad aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť a nadmorskú výšku - prístroj vám tak dokáže zobraziť okamžitú výšku či nastúpané metre.

S GPS spojená funkcia Späť na štart vás potom presmeruje do východiskového bodu čo najkratšou možnou trasou, takže budete môcť vyskúšať nové cesty bez obáv z blúdenia. M400 tiež udržiava prehľad o vašich osobných rekordoch a upozorní vás, keď vytvoríte nový. Oceníte aj funkciu Bežecký index, ktorá na základe tepovej frekvencie a rýchlosti počíta vývoj vašej výkonnosti v priebehu času. Tepovú frekvenciu vám sníma hrudný pás, ktorý je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka presným informáciám o svojej aktivite budete môcť optimalizovať svoj tréning
  • Monitorovanie aktivity 24 hodín denne, 7 dní v týždni
  • GPS modul zaistí, že pri behu nikdy nezablúdite
  • Praktická aplikácia Polar Flow vám vypočíta všetky štatistiky
  • Odolný proti vode
  • Balenie obsahuje hrudný pás H7

Hodinky inšpirujúce k výkonu

Vďaka špičkovému know-how vám dáva Polar M400 veľa spôsobov, ako môžete merať svoju každodennú činnosť. Okrem počítania krokov a spálených kalórií vás upozorní aj na prekročenie naplánovaného cieľa, akým je napr. určitý rozsah tepovej frekvencie pri behu.

Prepojte M400 s aplikáciou Polar Flow, ktorá pomáha spravovať všetky údaje na PC alebo smartfóne (Android a iOS), a navyše sa môžete podeliť o trasy a výkony so svojimi priateľmi vo Flow komunite. Pomocou tejto služby bude rozvrhnutie a analýza každého detailu vášho tréningu jednoduchá a umožní vám sledovať vlastný pokrok.

Štýlové a praktické

Ľahký, kompaktný dizajn a čistý, moderný vzhľad pridáva na štýle akémukoľvek oblečeniu, a to ako v priebehu, tak aj mimo tréningu. M400 je odolný voči vode a jeho vysokokontrastný displej s jemným rozlíšením je ideálny na vonkajšie použitie v akomkoľvek počasí.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polar M400 HR Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar M400 HR Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar M400 HR Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar M400 HR Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar M400 HR Blue.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií