Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polar M400 HR Black

Zobraziť katalóg
Polar M400 HR Black
4,8 36 hodnotení
Športtester – meranie tepovej frekvencie hrudným pásom; krokomer, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5ATM); GPS, tachometer, výškomer
Kód:  KHO5695 Produktové číslo:  725882013893

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polar M400 HR Black

Prevratná novinka s názvom Polar M400, merajúca fyzickú aktivitu pomocou GPS 24 hodín denne sedem dní v týždni, je určená všetkým, ktorí vedú aktívny život a trávia veľa času tréningom vonku. Je to ideálny spoločník pre všetkých aktívných bežcov, ktorí sú inšpirovaní výzvami a chcú neustále posúvať svoje limity.

Polar M400 kombinuje to najlepšie zo sledovania aktivity s pokročilými športovými technológiami využívajúcimi Bluetooth Smart. Ľahký, kompaktný dizajn a čistý, moderný vzhľad, pridáva na štýle akémukoľvek oblečeniu. A to v priebehu, tak aj mimo tréning. K dispozícii je v bielej a čiernej farbe. Vyhovuje mužom aj ženám. M400 je úplne odolný voči vode a jeho vysoko kontrastný displej s vysokým rozlíšením je ideálny pre vonkajšie použitie v akomkoľvek počasí. Vďaka špičkovému know-how ponúka veľa spôsobov, ako sledovať každodennú činnosť: okrem počítania krokov a spálených kalórií upozorní, kedy je čas vstávať a prerušiť dlhé obdobie nečinnosti. Monitor aktivity v podobe decentného náramku spoľahlivo sleduje aj plnenie stanoveného denného cieľa. V noci potom dokáže sledovať kvalitu vášho spánku.

Okrem pokročilých funkcií sledovania činností, M400 ponúka možnosti pre vzdelávanie a poznávanie. M400 sleduje napríklad rýchlosť, vzdialenosť a nadmorskú výšku pomocou vstavaného GPS. Funkcia Späť na štart vás presmeruje do východzieho bodu, v čo najkratšej možnej vzdialenosti, čo umožní vyskúšať si nové cesty bez obáv z blúdenia. M400 tiež udržiava prehľad o vašich osobných rekordoch a upozorní vás, keď ste dosiahli nový. Najmä bežci budú spokojní s funkciou Bežecký index, ktorá počíta ako sa ich výkon vyvíja v priebehu času na základe tepovej frekvencie a rýchlosti.

Vďaka prepojeniu s aplikáciou Polar Flow ( www.polar.flow.com ), ktorá pomáha všetky údaje spracovať z pc alebo chytrého telefónu (Android aj iOS), môžu užívatelia zdieľať trasy a výkony sa svojimi priateľmi vo Flow komunite. Pomocou tejto služby je plánovanie a analýza každého detailu tréningu ľahká a umožňuje užívateľom sledovať ich pokrok a získať tak hlbší vhľad, do ich výkonu.

Hlavné vlastnosti:

  • Spojenie športového dizajnu, integrované GPS a technologicky vyspelé tréningové funkcie
  • Monitorovanie aktivity 24 hodín denne, 7 dní v týždni
  • Stanovenie a plnenie cieľov pomocou aplikácie Polar Flow
  • Meranie tempa, vzdialenosti, nadmorskej výšky, navigácia späť domov
  • Ľahký, pohodlný, vodotesný

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Materiál puzdra
Silikón Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Silikón Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
56,6 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
8 h (0,33 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je v ceně hrudní pás, a jestli ano je vodotěsný? Při plavání ve vnitřním bazenu (GPS asi bude na nic) počítání kol/bazénů je automatické podle pohybu ruky při otočce, nebo se snad musí manuálně vždy potvrdit? (nemám zatím žádné zkušenosti, tak se možná ptám debilně :) Díky za odpověď.

Dobrý den, proč v odpovědích píšete, že sporttester není pro potápění ale v popisu odolnost do 50 m v evodě? Rekreačně se věnuji freedivingu a tep je hlavní veličina, která mne zajímá..většinu ponorů absolvuji v rozmezí 5-30 m. Znamená to, že tyto hodinky na to nejsou vhodné? Jestli nejsou, odstraňte prosím zavádějcí informaci o voděodolnosti do 50m. Děkuji Angelov

Dobry den, je mozne temito hodinkami ovladat (spustit, pauznout, zastavit) mereni v aplikaci endomondo v telefonu? Nebo je mozna jen pozdejsi synchronizace? Dekuji za odpoved

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli balení obsahuje i hrudní pás, děkuji.

Dobrý den, jsou kompaktibilní s aplikací STRAVA (i ostatní) ? Umíte mi je porovnat s hodinkami - https://www.alza.cz/sport/tomtom-gps-hodinky-spark-3-s-aqua-d4499211.htm nebo https://www.alza.cz/sport/garmin-forerunner-30-gray-optic-d5147611.htm Děkuji. Tůma. [email protected]

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se na hodinkách nastaví tovární nastavení. Děkuji.

Dobrý den, je u každých těchto hodinek kryt na usb port? Po rozbalení sem zjistil, že krytka chybí. Děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako dlho vydrží batéria ? nikde som to nevidel napísané Ďakujem

Mám obvod zápěstí 25 cm. Zapnu vůbec tyto hodinky?

Dobry den Vcera som si prevzal tento produkt a hodinky mi nechcu najst hrudny pas Dake rady ? Vdaka

12
Diskusia a poradňa k Polar M400 HR Black
Príslušenstvo pre Polar M400 HR Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar M400 HR Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar M400 HR Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar M400 HR Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar M400 HR fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií