Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Puzdro modro-biele L + R

Zobraziť katalóg
Puzdro modro-biele L + R
Puzdro na kontaktné šošovky
Kód:  CLEA209

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Puzdro modro-biele L + R

Puzdra na kontaktné šošovky slúžia na skladovanie šošoviek počas doby, kedy sú mimo očí. Je veľmi dôležité zaobchádzať s puzdrami podobne šetrne a hygienicky, ako so samotnými šošovkami. Len tak zaistíte ich správne uchovanie. Väčšina puzdier ponúka odlíšenie pre ľavé či pravé oko. Vzhľadom na obmedzenú životnosť puzdier ich nezabudnite pravidelne vymieňať!

Praktické ploché puzdro je určené na dezinfekciu a šetrné uchovávanie kontaktných šošoviek. Jeho hlavnou devízou sú okrem zdravotne vyhovujúceho skladovania kontaktných šošoviek predovšetkým rozlišovacie znaky "L" a "R". Vďaka týmto znakom ľahko spoznáte, kde je uložená ľavá a pravá šošovka. Pochváľte sa aj nekĺzavým prevedením a ľahko uzatvárateľnými viečkami. 

Nezabudnite puzdro udržiavať vždy čisté - po každom nasadení šošovky je nutné roztok vymeniť za čerstvý. Pred opätovným použitím je potom nutné puzdro znova vypláchnuť a naplniť čerstvým roztokom. Dbajte tiež na to, aby bola kontaktná šošovka úplne ponorená v roztoku. 

Upozornenie: Pred prvým použitím vypláchnite puzdro roztokom na šošovky. Odporúčame vymeniť puzdro s každou novou fľašou roztoku. Maximálna doba použiteľnosti puzdra je 3 mesiace od jeho prvého použitia - naplnenia roztokom. Potom je nutné puzdro vymeniť za nové.

Farebné prevedenie:
modro-biele

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puzdro modro-biele L + R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pouzdro modro-bílé L+R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gehäuse blau-weiß L + R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gehäuse blau-weiß L + R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ház kék-fehér L + R.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií