Protiplnění

Dámske hodinky Q&Q VR36J012Y

Zobraziť katalóg
Dámske hodinky Q&Q VR36J012Y
Dámske hodinky – vodoodolnosť 10ATM
Kód:  KHO8875 Produktové číslo:  4966006998443

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dámske hodinky Q&Q VR36J012Y

Dámske hodinky Q&Q VR36J012Y si vás získajú predovšetkým moderným športovým dizajnom a výraznou modrou farbou. Hodinky sa na ruke vďaka pryžovému materiálu remienka príjemne nosia, remienok si môžete nastaviť podľa vašich potrieb, aby vám na zápästí hodinky perfektne sedeli. Hodinky sú vhodné pre každodenné využitie, či už pri práci alebo relaxáciu vo vašom voľnom čase. Okrúhly ciferník, na ktorého modrom pozadí sa nádherne vynímajú ručičky a číslice ružovej farby, je zasadený do puzdra z veľmi pevného plastu. Z vrchu je pred poškriabaním kryt odolným plastovým sklíčkom.

Hlavné prednosti

  • Moderný športový dizajn modrej farby
  • Puzdro, sklíčko a remienok z kvalitného pevného plastu
  • Vodoodolnosť 10 ATM
  • Spoľahlivý strojček značky Miyota
  • Vhodné pre každodenné použitie

Praktický spoločník pre každý deň

Hodinky nie sú len originálnym módnym doplnkom, ale ponúkajú presné analógové zobrazenie času a vodoodolnosť 10 ATM, vďaka ktorej si ich nemusíte dávať dole ani počas sprchovania alebo plávania. Ich pohon je zabezpečovaný precíznym a spoľahlivým strojčekom značky Miyota a batériami. Vďaka ich športovému vzhľadu a pevným odolným materiálom, ktoré boli pri ich výrobe použité, ich využijete aj pri športovaní. Hodinky Q&Q VR36J012Y dostanete, v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dámske hodinky Q&Q VR36J012Y Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Q&Q VR36J012Y.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií