AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Royal London 21254-02

Zobraziť katalóg
Royal London 21254-02
Dámske hodinky – vodoodolnosť 3ATM
Kód:  KHO9837 Produktové číslo:  5051496064699

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Royal London 21254-02

Dámske hodinky Royal London 21254-02 vás ohromia svojím jedinečným dizajnom i špičkovými vlastnosťami. Zaujmú už svojim oceľovým puzdrom s PVD povlakom, ktorý ho robí veľmi odolným proti poškriabaniu. Ciferník potom chráni spoľahlivé minerálne sklíčko a poteší aj elegantný kožený remienok. Okrem kvalitného quartzového strojčeka, ktorý zaručuje presné meranie času, sú opatrené aj celodenným ciferníkom. Kúpte si teda tento praktický módny doplnok, ktorý je navyše vodoodolný. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dámske hodinky s jedinečným dizajnom
  • Puzdro odolné proti poškriabaniu
  • Ciferník chráni spoľahlivé minerálne sklo
  • Elegantný kožený remienok
  • Kvalitný quartzový strojček
  • Celodenný ciferník

Počiatky známej značky Royal London siahajú už do roku 1938. Firma založená v severnom Londýne stavila na štýlové modely a retroštýl, vďaka čomu sa na trhu zaplavenom nepreberným množstvom hodiniek a pri obrovskej konkurencii vždy dokázala presadiť. Už samotný názov nám napovedá nevšedný štýl hodiniek, v ktorom sa snúbi tradícia aristokracie a dávka remeselného spracovania. Okrem originálneho dizajnu sa hodinky značky Royal London môžu pochváliť takisto aj kvalitným vyhotovením puzdra a prvotriednymi strojčekmi Citizen Miyota.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Royal London 21254-02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYAL LONDON 21254-02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROYAL LONDON 21254-02.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií