Protiplnění

ROYAL LONDON 21276-04

Zobraziť katalóg
ROYAL LONDON 21276-04
4,0 1 hodnotení
Dámske hodinky vodotesný 5 ATM
Kód:  KHO9992 Produktové číslo:  5051496065313

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROYAL LONDON 21276-04

Elegantné hodinky Royal London od popredných dizajnérov Royal London uvoľnia váš výrazný odev a biely dizajn s ružovými zlatými prvkami vytvorí zmysel pre luxus . Je vhodný pre bežné nosenie džín a spoločnosti a obzvlášť majú radi ženy s zmyslom pre štýl a súčasné trendy. Spoľahlivý elektronický quartzový pohyb z neho robí nielen módny, ale aj funkčný doplnok, ktorý vám umožní pohodlne sledovať čas. Hodinky sú uložené v masívnom oceľovom puzdre lemovanom s trblietavými kamienkami a strieborný ciferník vás poteší praktickým dátumom. 

Unikátne hodinky Royal London

  • Analogový ciferník s tradičným guľatým tvarom
  • Kvalitná kremenná batéria
  • Bývanie a indexy zasadené kameňmi
  • Kožený remienok bielej farby
  • Zobrazuje aktuálny dátum
  • Materiál krytu: nehrdzavejúca oceľ
  • Vodotesnosť: 5 ATM
  • Veľkosť puzdra: 39 × 10 mm

Sofistikovaný dizajn

Trvanlivý minerálny sklíčok chráni vašu tvár pred poškodením, takže vaše hodinky vyzerajú ako nové na dlhú dobu. Majú nepremokavú vrstvu 5 ATM, s ktorou dokážu odolávať striekajúcej i tečúcej vode a dažďu . Nemusíte ich odobrať, ak máte sprchu, aj keď idete na sprchu. Hodinky sú jedinečným doplnkom, ktoré zdobia vaše zápästie a robia nejaké oblečenie, či už deň alebo večer.
 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!

Počiatky známej značky Royal London siahajú už do roku 1938. Firma založená v severnom Londýne stavila na štýlové modely a retroštýl, vďaka čomu sa na trhu zaplavenom nepreberným množstvom hodiniek a pri obrovskej konkurencii vždy dokázala presadiť. Už samotný názov nám napovedá nevšedný štýl hodiniek, v ktorom sa snúbi tradícia aristokracie a dávka remeselného spracovania. Okrem originálneho dizajnu sa hodinky značky Royal London môžu pochváliť takisto aj kvalitným vyhotovením puzdra a prvotriednymi strojčekmi Citizen Miyota.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROYAL LONDON 21276-04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYAL LONDON 21276-04. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROYAL LONDON 21276-04.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií